Life

Mihai Petre și Elwira vorbesc despre neînțelegerile de la Asia Express: „Au fost extrem de multe momente dificile”

Elwira și Mihai Petre au depășit fiecare obstacol de la Asia Express. Cei doi soți nu și-au pierdut speranța indiferent de greutatea probelor, dar și de momentele tensionate apărute între ei.
16.11.2021 | 13:00
Mihai Petre si Elwira vorbesc despre neintelegerile de la Asia Express Au fost extrem de multe momente dificile
Elwira și Mihai Petre devin din ce în ce mai descurajați din cauza ultimei probe. Foto: Asia Express
ADVERTISEMENT

Elwira și Mihai Petre formează una dintre echipele care au ajuns în Israel, ultima etapă dinainte de marea finală Asia Express. Cei doi soți se înțeleg de minune acasă, dar și în competiție, ceea ce le-a oferit un avantaj considerabil de-a lungul probelor. Chiar și așa, au existat momente destul de grele pentru ei, însă au reușit să le depășească treptat.

Adevărul despre neînțelegerile dintre Mihai Petre și Elwira, de la Asia Express

Competiția de la Asia Express, sezonul 4 – Drumul Împăraților a devenit din ce în ce mai grea, iar Mihai Petre și soția sa au fost nevoiți să își depășească limitele. Deși condițiile vitrege și lipsa mâncării ar putea părea o piatră de încercare, pentru cei doi lipsa copiilor a fost reala problemă în toată perioada aceasta.

ADVERTISEMENT

Au fost extrem de multe momente dificile, dar cred că cel mai greu din toată călătoria asta a fost dorul de fete şi dorul de casă. Fizic nu aveam probleme, simţeam că suntem pregătiți, dar dorul de ele ne omora în fiecare zi.”, a declarat Mihai Petre într-un interviu acordat pentru Viva.

Mihai Petre povestește faptul că i s-a părut foarte greu să facă autostopul în fiecare zi, mai ales în locurile în care mașinile treceau foarte rar. Cursele erau întotdeauna contracronometru, iar fiecare mașină pierdută îi reduceau treptat șansele de a ajunge la timp la destinație.

ADVERTISEMENT

“Nici măcar o secundă nu ne-am gândit că vrem să plecăm acasă”

Elwira este o femeie puternică și a demonstrat asta de fiecare dată când a fost nevoie. Mihai este și el un bărbat gata să înfrunte orice. Totuși, cei doi au avut parte și de mici discuții în momentul în care oboseala și stresul și-au făcut simțite prezența. Chiar și așa, spun că nu au luat în calcul posibilitatea de a renunța la competiție, ba chiar au luptat din ce în ce mai mult pentru a câștiga.

A fost greu, au fost dăţi în care n-am înţeles misiunile, nu ne înţelegeam unul cu altul, ne încurcam, dar nici măcar o secundă nu ne-am gândit că vrem să plecăm acasă. Am fost extrem de motivaţi, am mers să luptăm, să luptăm inclusiv cu noi, aşa că nu a existat opţiunea de a ne dori să părăsim competiţia.”, a mai adăugat Mihai Petre.

ADVERTISEMENT

După cum s-a văzut și la televizor, cei doi foști dansatori au legat prietenii cu unii colegi din competiție. Întrebați despre aceste relații,  Mihai și Elwira Petre nu au oferit prea multe detalii. Au susținut că aceste relații s-au format datorită intereselor comune pe care unii dintre ei le-au avut. Totuși, fostul jurat de la Pro Tv declară că s-a înțeles bine cu toată lumea.

Ce i-a impresionat cel mai mult la Asia Express

După ce s-au întors din competiția Asia Express, Mihai și Elwira și-au reluat viețile lăsate în urmă pentru o perioadă. Întoarcerea acasă a fost una plină de emoție, mai ales în momentul în care au reușit să își strângă fetele în brațe. Este pentru prima dată când cei doi stau departe de copii o perioadă atât de lungă și mărturisesc că xperiența de la Asia Express i-a schimbat.

ADVERTISEMENT

Cel mai mult ne-au marcat oamenii, ei şi-au lăsat amprenta asupra noastră. Emisiunea aceasta e cea mai frumoasă formă de a cunoaşte cu adevărat oameni şi culturi. Când vizitezi o ţară străină, stai de obicei la hotel, mergi în locurile turistice şi aia e. În „Asia Express” ajungi în casele localnicilor, localnici aleşi întâmplător, oameni cu tot felul de poveşti, şi faci asta în fiecare seară. Asta mi se pare ceva incredibil şi o experiență pe care niciodată nu am fi putut-o trăi dacă nu eram parte din acest show.”, a susținut cu încredere Mihai.

Mihai Petre și Elwira, marii câștigători Asia Express?

Au apărut informații conform cărora Mihai Petre și Elwira vor fi câștigătorii acestui sezon al emisiunii, însă cei doi păstrează misterul. Conform contractului semnat cu Antena 1, nu au voie să ofere declarații pe acest subiect, până la finalul competiției, iar urmăritorii show-ului așteaptă cu nerăbdare finala în care se va afla cine pleacă acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT