Life

Ce a postat Mihai Petre pe Instagram înainte de marea finală Asia Express: „Elwira, îți aduci aminte?”

Mihai Petre a refăcut unul dintre traseele de la Asia Express, de la Jaffa Port, Israel. Cel despre care se spune că ar fi câștigat show-ul i-a reamintit soției sale prin ce au trecut împreună.
28.11.2021 | 16:23
Ce a postat Mihai Petre pe Instagram inainte de marea finala Asia Express Elwira iti aduci aminte
ADVERTISEMENT

Mihai Petre a trăit fiecare secundă la Asia Express cu intensitate maximă. Fiecare moment va rămâne întipărit în mintea lui, mai ales că niciodată nu și-ar fi imaginat că va reuși să facă față tuturor peripețiilor de pe Drumul Împăraților.

Posibilul câștigător al celui de-al patrulea sezon al reality-show-ului de la Antena 1 a publicat niște filmulețe pe Instagram, refăcând una dintre secvențele pe care telespectatorii au putut-o vedea la Asia Express.

ADVERTISEMENT

Mihai Petre a publicat niște videoclipuri din Tel Aviv, unul dintre orașele în care s-a aventurat împreună cu soția lui, Elwira.

Mihai Petre nu poate uita experiența de la Asia Express

Coregraful și nevasta au ajuns în finală Asia Express împreună cu Emi și Cuza de la Noaptea Târziu. Și pentru ceilalți doi finaliști a avut un mesaj de transmis, cu câteva ore înainte de difuzarea pe micul ecran a marii finale.

ADVERTISEMENT

„Asia Express continuă! Hai, hai să v-arăt. Fix așa am luat-o!”, spune Mihai Petre în clipul de pe Instastory reproducând inclusiv felul în care alerga pentru recompense în emisiune.

„Aveam rucsac, e adevărat. Elwira, îți aduce aminte? Iar prima misiune… Cuza, Emi, bine nu erau biciclete, Prima misiune, pe aici s-a întâmplat”, spune Mihai Petre îndreptându-se către unul dintre locurile în care a alergat împreună cu soția lui.

ADVERTISEMENT

Marea finală Asia Express va avea loc astăzi, de la ora 20:00, iar emoțiile sunt uriașe pentru telespectatori, dornici să afle care sunt cei doi coechipieri care s-au ales cu premiul de 30.000 de euro.

mihai petre
Mihai Petre, finalist la Asia Express, a refăcut pe Instastory unul dintre traseele din emisiune

Ce spune coregraful despre rivalii săi, Cuza și Emi

Într-un interviu acordat recent pentru Antena 1, fostul jurat de la Dansez pentru tine și Românii au talent a avut numai cuvinte de laudă la adresa rivalilor, Cuza și Emi.

ADVERTISEMENT

Mihai a spus că tinerii cu care a ajuns în marea finală au fost o adevărată surpriză pentru el. „Zici că au înflorit, nici nu se pune vorba de o echipă slabă. (…) Dacă mă întrebai acum o lună, răspunsul era diferit.

În schimb, au evoluat fantastic. Ne-au arătat asta în ultimele etape, când au fost de fiecare dată în fața noastră. Sunt o pereche foarte puternică și o să-i tratăm ca atare. Ne bucurăm că jucăm cu cei mai buni”, a declarat Mihai Petre pentru site-ul Antenei 1.

ADVERTISEMENT