Life

Mihai Petre, în lacrimi la Zidul Plângerii. Misiunea de la Asia Express care l-a dărâmat: „L-am pierdut prea devreme”

Mihai Petre și Elwira au izbucnit în lacrimi la Zidul Plângerii. Una dintre misiunile din finala Asia Express i-a dărâmat foarte tare pe cei doi concurenți.
28.11.2021 | 22:43
Mihai Petre in lacrimi la Zidul Plangerii Misiunea de la Asia Express care la daramat Lam pierdut prea devreme
ADVERTISEMENT

Mihai Petre a izbucnit în lacrimi la Zidul Plângerii în finala Asia Express. Ajuns împreună cu Elwira în cel mai emoționant loc din Ierusalim, acesta și-a amintit de cele mai dificile momente din viața sa.

Cei doi concurenți au trebuit să găsească un rabin în piață, după o fotografie pe care o văzuseră într-un plic. După ce i-au cercetat pe toți cei din piață, bărbatul pe care îl căutau a apărut în calea lor.

ADVERTISEMENT

În plicul pe care l-au primit era trecută o altă misiune, una care i-a emoționat până la lacrimi pe amândoi.

Mihai Petre și Elwira, în lacrimi la Zidul Plângerii, în finala Asia Express

Cei doi trebuiau să treacă pe o hârtie patru persoane din viața lor la care țin foarte mult și, de asemenea, să se gândească la un moment dramatic.

ADVERTISEMENT

Mihai a plâns când și-a amintit de moartea tatălui său, unul din cele mai cumplite episoade ale vieții sale. Nu a fost singura dramă care a ieșit la iveală în marea finală Asia Express.

Și Elwira a plâns când a vorbit că a existat un moment în care credea că are o boală gravă.

„Am scris mama și sora mea, că l-am pierdut mult prea devreme pe tatăl meu. Nu pot să le despart pe sora și mama mea. Sufletul meu era răscolit puternic. A fost un moment greu și frumos în același timp”, a povestit Mihai Petre, năpădit de lacrimi.

ADVERTISEMENT

„Toată familia noastră a suferit când tatăl lui a murit”

„Am scris pentru mama lui Mihai că îmi pare foarte rău că l-a pierdut repede pe tată. Toată familia noastră a suferit când tatăl lui a murit”, a spus Elwira.

Evident, cei doi le-au trecut și pe fetele lor pe hârtie, rugându-se să aibă parte numai de lucruri frumoase în viață și, evident, de sănătate înainte de orice.

ADVERTISEMENT

Mihai a spus că nu își imagina niciodată cât de tare va fi răscolit aflându-se în fața Zidului Plângerii. Cei doi soți și-au revenit apoi, declarând că aveau nevoie de această experiență, realizând prin cât de multe lucruri au reușit să treacă împreună și cât de puternici sunt, de fapt.

Finala Asia Express i-a dus pe cei patru concurenți în Israel, în cele mai nebunești misiuni din toate edițiile de până acum.

ADVERTISEMENT