Life

Cum îl cheamă, de fapt, pe Mihai Petre. Dansatorul și-a dezvăluit numele complet la Asia Express

Mihai Petre a decis să facă o mărturisire în cadrul emisiunii Asia Express. Dansatorul le-a dezvăluit fanilor că mai are un nume secret pe care puține persoane îl cunosc.
17.11.2021 | 07:38
Cum il cheama de fapt pe Mihai Petre Dansatorul sia dezvaluit numele complet la Asia Express
ADVERTISEMENT

Cele patru echipe de la Asia Express au ajuns în Israel, unde prima probă le-a dat mari bătăi de cap. Mihai Petre a anunțat că își dorește să fie mult mai calm pentru a putea duce la bun sfârșit toate sarcinile.

În ediția 36 a sezonului 4 din Asia Express, concurenții au fost nevoiți să ajungă în unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Nazaret, Biserica Bunei Vestiri, acolo unde se spune că Sf. Gabriel a anunțat-o pe Fecioara Maria că va avea un copil.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie, Mihai Petre a vorbit despre numele său secret.

Cum îl cheamă, de fapt, pe Mihai Petre. Dansatorul și-a dezvăluit numele complet la Asia Express

Concurenții de la Asia Express au ajuns în Israel, iar misiunile pe care le-au avut au fost destul de dificile. Nervii și tensiunile nu au întârziat să apară. Una dintre misiuni l-a făcut pe Mihai Petre să facă o dezvăluire neașteptată.

Vedetele au fost nevoite să ajungă la Bazilica Bunei Vestiri din Nazaret, acolo unde se spune că Sf. Gabriel a anunțat-o pe Fecioara Maria că va avea un copil.

ADVERTISEMENT

În drum spre Bazilica Bunei Vestiri din Nazaret, Mihai Petre a făcut o mărturisire neașteptată. Acesta a declarat că mai are un nume pe care puțini îl cunosc.

“Gata, sunt Gabriel. Da, mă cheamă și Gabriel. Nimeni nu știa asta până acum”, a spus dansatorul la Antena 1. 

ADVERTISEMENT

Mihai Petre a anunțat și că vrea să fie mult mai calm și mult mai bun, pentru a putea câștiga premiul cel mare.

“Nu, acum eu o să-i iert pe toți. Să vezi cât de calm o să fiu toată etapa. Iert orice, uite din momentul ăsta.”, a mai spus Mihai Petre în timp ce pocnește din degete.

ADVERTISEMENT

De ce s-au certat Mihai Petre și Elwira

Concurenții de la Asia Express nu vor uita cu siguranță prima zi petrecută în Israel. Misiunile au fost complicate, iar temperaturile foarte ridicate.

Oboseala și-a spus cuvântul, iar unii au ajuns să se certe la proba celor 10 porunci. Elwira nu a înțeles foarte bine ce trebuia să facă, iar soțul ei s-a enervat imediat.

“Eu nu știu ce am înțeles din proba asta! Unde avem 10 porunci?”, a spus soția lui Mihai Petre.

“În Biblie, unde să avem?! Caută în Biblie, nu ai auzit e cele 10 porunci?”, i-a răspuns Mihai Petre, vizibil iritat.

ADVERTISEMENT