Life

Mihai Petre, scandal la Asia Express 4. Niciun concurent nu a avut curaj să se manifeste așa în emisiune

Mihai Petre de la Asia Express 4 a avut parte de un moment neașteptat la scurt timp după ce echipele au ajuns în Georgia.
26.10.2021 | 09:00
Mihai Petre scandal la Asia Express 4 Niciun concurent nu a avut curaj sa se manifeste asa in emisiune
Mihai Petre, scandal la Asia Express 4. Niciun concurent nu a avut curaj să se manifeste așa în emisiune. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Autostopul este una dintre cele mai grele misiuni pentru participanții de pe Drumul Împăraților, lucru pe care l-a simțit recent pe propria piele și fostul jurat de la „Românii au talent”.

Cunoscutul coregraf și dansator a făcut un adevărat scandal, așa cum niciun concurent nu a avut curaj să se manifest în show-ul de la Antena 1 până acum.

ADVERTISEMENT

Mihai Petre a răbufnit și chiar a fost la un pas să sară la bătaie, după ce a realizat că nu poate înainta în misiunea sa din cauza mașinilor care nu opresc.

Mihai Petre de la Asia Express 4 și-a ieșit din minți. Ce a făcut la autostop

Vedeta de la Antena 1 și partenera sa de viață, Elwira, au încercat să-l convingă pe un șofer care oprise la semnalul lor, doar că omul a fost vehement și nu și-a schimbat părerea.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea Mihai Petre nu s-a lăsat și a devenit tot mai insistent, în ideea că în cele din urmă va reuși doar că nu a fost deloc așa cum ar fi crezut.

Șoferul din Georgia nu a fost deloc drăguț cu concurenții de la Asia Express 4, lucru care l-a făcut pe dansator să-și cam iasă din minți.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost momentul în care nervos din cale afară Mihai Petre a lovit cu piciorul autoturismul bărbatului, care s-a dat jos imediat din autovechicul.

„Atunci chiar m-am enervat! A pus mâna pe cameră, a început să împingă! De ce te porți așa cu el? Să nu mai atingi camera, idiotule”, a spus concurentul, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

Cei doi bărbați au început să se certe și puțin a lipsit să nu sară la bătaie, Elwira fiind cea care a reușit să aplaneze în cele din urmă conflictul și să calmeze spiritele.

Mihai Petre, moment scandalos la Asia Express 4. Ce a declarat

Ulterior, la testimoniale fosta vedetă de la Pro TV și-a dat seama că a exagerat. Competitiv din fire și dornic să ducă misiunea primită de la Irina Fodor la bun sfârșit a clacat.

Mai mult decât atât, Mihai Petre a realizat că a avut parte de unul dintre cele mai jenante momente de la Asia Express 4, subliniind faptul că regretă întregul comportament.

„Acesta e un alt moment jenant din punctul meu de vedere, dar face parte din viața reală. Eu regret. 

E un alt exemplu de șofer violent și nici asta nu poate fi tolerat până la capăt că mai avem și pe la noi exemplare”, a completat concurentul, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT