Life
notix pixel id

Mihai Petre și Elwira, dezvăluiri înainte de marea finală Asia Express 2021: “Nu suntem ipocriți”

Mihai Petre și soția sa, Elwira, au făcut dezvăluiri înainte de marea finală Asia Express 2021, care se va difuza duminică la Antena 1. Cei doi se vor lupta cu Emi și Cuza pentru marele premiu.
26.11.2021 | 08:42
Mihai Petre și Elwira, dezvăluiri înainte de marea finală Asia Express 2021:
Mihai Petre și Elwira, dezvăluiri înainte de marea finală Asia Express 2021. Sursa foto; Instagram
ADVERTISEMENT

Mihai și Elwira Petre au făcut câteva dezvăluiri despre Asia Express 2021, înainte de marea finală. Duminică, cei doi soți și echipa formată din Cuza și Emi se vor lupta pentru marele premiu.

Invitați în emisiunea lui Dan Capatos, cei doi au spus că niciodată nu s-au gândit la bani pe parcursul competiției.

Fostul jurat de la Românii au talent și partenera sa de viață și-au dorit să fie pe primul loc. Cu toate acestea, nu au luptat pentru suma de bani care vine la pachet cu premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

Mihai Petre și Elwira, dezvăluiri înainte de marea finală Asia Express 2021

Mihai și Elwira Petre sunt foarte competitivi și nu se gândesc la bani atunci când e vorba să câștige. Cei doi sunt obișnuiți să primească medalii sau cupe, așa cum se întâmpla la concursurile de dans la care participau.

Mihai Petre consideră că motivația nu ar fi atât de mare dacă ar participa la o competiție doar pentru bani.

ADVERTISEMENT

Totodată, dansatorul recunoaște că el și Elwira nu sunt ipocriți și au avut și beneficii materiale în urma participării la Asia Express.

„Dacă faci pentru bani nu cred că duci atât de mult și nu ai forță, că forța vine din credință, din motivația intrinsecă, nu vine din afară din motivația extrinsecă.

ADVERTISEMENT

Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu, la premiu nu ne-am gândit, nu suntem ipocriți, am avut foloase materiale în urma participării, e firesc”, a declarat Mihai Petre la Xtra Night Show.

Mihai Petre, despre cel mai greu moment

Cei doi au recunoscut că le-a fost greu la începutul competiției. Însă mult mai greu a fost în ultima etapă, cea de dinaintea marii finale.

ADVERTISEMENT

Probele erau din ce în ce mai grele și s-au luptat foarte mult, mai ales din punct de vedere psihic. Dorul de copii a fost destul de greu de gestionat pentru cei doi soți.

Cei doi au mai spus că dorul de fetele lor a fost partea cea mai grea.

„Au fost extrem de multe momente dificile, dar cred că cel mai greu din toată călătoria asta a fost dorul de fete şi dorul de casă.

ADVERTISEMENT

Fizic nu aveam probleme, simţeam că suntem pregătiți, dar dorul de ele ne omora în fiecare zi”, a declarat Mihai Petre pentru VIVA.

Chiar dacă au avut și conflicte, cei doi nu s-au gândit niciodată că vor să plece acasă.

„A fost greu, au fost dăţi în care n-am înţeles misiunile, nu ne înţelegeam unul cu altul, ne încurcam, dar nici măcar o secundă nu ne-am gândit că vrem să plecăm acasă.

Am fost extrem de motivaţi, am mers să luptăm, să luptăm inclusiv cu noi, aşa că nu a existat opţiunea de a ne dori să părăsim competiţia”, a mai spus Mihai Petre.

Amândoi sunt de părere că experiența de la Asia Express i-a schimbat foarte mult. Au legat prietenii cu alți concurenți, au cunoscut oameni și s-au dezvoltat cu ajutorul acestei experiențe.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri