Life

Mihai Petre și Elwira, primele declarații după participarea la Asia Express 4: „Primul și ultimul, nu-mi mai trebuie!”

Mihai Petre și Elwira au făcut primele declarații după participarea la Asia Express 4. Experiența a fost una extrem de grea pentru cei doi soți.
01.08.2021 | 09:58
Mihai Petre si Elwira primele declaratii dupa participarea la Asia Express 4 Primul si ultimul numi mai trebuie
ADVERTISEMENT

Mihai Petre și Elwira, soția lui, au făcut primele declarații după participarea la Asia Express. Cei doi vor putea fi văzuți din toamnă pe micile ecrane, atunci când va debuta cel de-al patrulea sezon.

Fostul jurat de la „Românii au talent” a declarat că experiența a fost una foarte grea atât pentru el, cât și pentru partenera sa de viață. Cei d0i au povestit prin ce au trecut în perioada petrecută pe Drumul Împăraților.

ADVERTISEMENT

Mihai Petre și Elwira, primele declarații după participarea la Asia Express 4

Mihai Petre și Elvira au făcut primele declarații după ce au participat la Asia Express 4. Experiența a fost una extrem de dificilă pentru amândoi.

Dansatorul a mărturisit că întreaga experiență l-a marcat și că a fost puternic lovit de realitate. Mihai Petre a recunoscut că nu s-a așteptat să fie atât de greu.

ADVERTISEMENT

Pandemia de COVID-19 a complicat lucrurile, pentru că oamenii sunt mai reticenți, lucru pe care l-au observat și ceilalți concurenți. Fostul jurat de la Pro TV a declarat că cel mai greu a fost să găsească transport și cazare.

„Pe mine nu e prima dată când mă lovește realitatea dur, însă nu atât de dur! E frustrant și se simte frica, încă. Oamenii au fost marcați profund de situația asta. (…)

ADVERTISEMENT

Ne spun: ‘OK, v-am fi luat în condiții normale, dar având în vedere coronavirusul, n-avem cum’. Și se simte asta puternic, e un obstacol foarte mare. N-ai cum, transport nu găsești, cazare nu găsești decât foarte greu”, a declarat Mihai Petre pentru a1.ro.

„Nu îmi mai trebuie!”

Chiar dacă experiența l-a consumat atât fizic, cât și psihic, Mihai Petre susține că rămâne o amintire inedită pentru el. Artistul este convins că nu va mai participa vreodată la un astfel de show.

ADVERTISEMENT

„Nici n-am văzut și nici nu mai vreau să văd pentru că eu cred că pentru mine este primul și ultimul. Eu vă spun! Să se consemneze în analele showbiz-ului românesc, primul și ultimul, nu îmi mai trebuie!

Pe de altă parte, sunt convins că va deveni cea mai frumoasă amintire pe care o voi avea. Niciodată n-am fost scos în halul ăsta din zona de confort (…) Sunt sentimente contradictorii, dar asta e tare fain”, a continuat Mihai Petre.

Mihai Petre a participat alături de Elwira pentru că au fost convinși că împreună sunt mai puternici. Provocările grele de pe Drumul Împăraților și obstacolele au fost extrem de dificile și solicitante pentru toate echipele.

„Se întâmplă atât de multe lucruri într-o perioadă atât de scurtă de timp! (…) Am fost plesniți! Knock out!”, a declarat Elwira Petre.

ADVERTISEMENT