Fotbal intern

Mihai Pintilii a confirmat FANATIK! A anunțat ce va face din ianuarie. “Aici e locul meu, pe margine!”

23.12.2019 | 17:10
Mihai Pintilii a confirmat FANATIK A anuntat ce va face din ianuarie Aici e locul meu pe margine
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii, căpitanul vicecampioanei României, a confirmat informația dezvăluită de FANATIK luni, 23 decembrie, conform căreia internaționalul român se va retrage în iarnă și va avea de ales între a fi secundul lui Bogdan Vintilă sau director sportiv.


  • (P) Cota BETANO la Voluntari – FCSB: 6.65 este cota pentru “0-1 scor corect”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii a anunțat ce va face din iarnă

Mihai Pintilii a participat la Memorialul “Marian Cincă” de la Vâlcea, acolo unde fiul său Nicolas a jucat alături de Sparta București. Căpitanul vicecampioanei României a vorbit despre planurile de viitor și a anunțat că locul său o să fie pe margine, acolo unde stau membrii din staff-ul tehnic al unei echipe.

“Încet-încet, aici o să fie locul meu, pe margine. Mă bucur că am fost prezent la acest turneu. Organizarea a fost ireproșabilă. De la anul viitor îmi doresc doar sănătate, pentru copii, pentru familia mea.

ADVERTISEMENT

Normal mai am contract până în vară, dar vedem ce se va întâmpla. Sărbătorile le vom petrece în familie”, a mai spus Mihai Pintilii, căpitanul formației pregătite de Bogdan Argeș Vintilă.

Mihai Pintilii a pierdut un pariu la Vâlcea

Mihai Pintilii a mers la evenimentul de la Vâlcea alături de soția sa și a pierdut un pariu cu fotbaliștii de la Sparta București. Acesta i-a provocat pe micuții jucători să înscrie minim trei goluri pe meci, dar a pierdut pariul și la finalul turneului a fost obligat să le cumpere tuturor copiilor din echipă înghețată.

ADVERTISEMENT

“Nicolas face fotbal de trei ani. Îi place, e pasionat, însă e devreme să vorbim despre viitor. Nu garantează nimeni că va ajunge fotbalist. Contează să muncești mult și să îți dorești să obții rezultate bune.

Nu e suficient doar talentul. Depinde doar de el. Eu o să îl susțin necondiționat. Sunt lângă el tot timpul și așa va fi și de acum înainte. Important este să fie sănătos.

ADVERTISEMENT

Fetița nu este atrasă de sport, de fotbal. Ea este cu moda, cu rochițele, cu machiajul”, a declarat Mihai Pintilii, conform a renavalceana.ro.

  • 35 de ani are Mihai Pintilii
  • 200.000 de euro este cota lui Mihai Pintilii, conform transfermarkt.com
  • 174 de meciuri, 11 goluri și 11 pase decisive are căpitanul roș-albaștrilor la formația finanțată de Gigi Becali
ADVERTISEMENT