Sport

Mihai Pintilii, cu picioarele pe pământ după Academica Clinceni – FCSB 0-3: „O să mai pierdem puncte și noi și CFR Cluj. Se joacă!”

Mihai Pintilii e mulțumit după Academica Clinceni - FCSB 0-3. Roș-albaștrii s-au „distrat” la Giurgiu și s-au apropiat la șase puncte de liderul CFR Cluj.
09.02.2022 | 22:16
Mihai Pintilii cu picioarele pe pamant dupa Academica Clinceni  FCSB 03 O sa mai pierdem puncte si noi si CFR Cluj Se joaca
ADVERTISEMENT

Al doilea meci fără Anton Petrea, infectat cu noul coronavirus, a fost cu noroc pentru FCSB. Vicecampioana României n-a avut nicio problemă în deplasarea de la Giurgiu, acolo unde a învins-o cu 3-0 pe „lanterna roșie” Academica Clinceni.

În urma acestui rezultat, roș-albaștrii au făcut 55 de puncte și s-au apropiat la șase lungimi de liderul CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

În următoarea etapă, a 26-a din Casa Pariurilor Liga 1, FCSB va avea parte de un adversar ceva mai complicat. Pe Național Arena vine Chindia Târgoviște, echipă aflată în lupta pentru retrogradare. Meciul e duminică, 13 februarie, de la ora 19:55.

Mihai Pintilii e precaut după Academica Clinceni – FCSB 0-3

Tocmai de aceea, împotriva Academicii Clinceni, suplinitorul lui Petrea, Mihai Pintilii a trimis în teren mai multe fețe noi. Pe parcursul reprizei a doua au debutat Andrei Burlacu și Matei Tănase și a fost introdus Sorin Șerban, care nu mai jucase din august 2021.

ADVERTISEMENT

„Indiferent de echipă, noi trebuia să jucăm și să câștigăm. Ne bucurăm că am luat trei puncte, dar mai sunt etape până la final. O să mai pierdem puncte și noi și CFR Cluj. Se joacă!

Indiferent de echipa trebuia sa castigam ne bucuram bien ca am luat 3 pucnte dar mai sunt etape se mai peird puncte si noi si cfr se mai joaca

ADVERTISEMENT

Matei Tănasă e un copil talentat. Trebuie să muncească. Mai are mult de muncă. Sper să își vadă de treabă ca până acum și să fie la fel de serios așa cum e și la antrenamente. Burlacu, la fel, e un jucător care nu a evoluat de mult timp.

Când nu joci… De exemplu Coman… E foarte greu. Când nu joci un an și jumătate sau doi, e greu. Nu mai ai orientare în teren. E dificil. L-am încurajat pe Burlacu și sper să capete încredere.

ADVERTISEMENT

Eu nu sunt în corpul lui (n.r. – Florinel Coman). Eș știe cum și când se simte cel mai bine. Fizic trebuie să fie mai bine. Trebuie să avem răbdare cu el. Ușor, ușor va reveni la forma inițială”, a declarat Mihai Pintilii, după Academica Clinceni – FCSB 0-3.

Antrenorul secund al roș-albaștrilor a comentat și transferul lui Florin Achim la FCSB, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Fostul fundaș al Clinceniului va semna până în vară cu vicecampioana României, cu scopul de a îi crea concurență fundașului drepata Valentin Crețu.

Florin Achim, așteptat la FCSB

„Dacă vine, e bine venit. Să vină, să își facă treaba și când va juca, să dea totul pentru FCSB”, a adăugat tehnicianul în vârstă de 37 de ani.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 2,32 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT