Fotbal intern

Mihai Pintilii, accidentat în minutul 40! Căpitanul de la FCSB nu a mai putut continua duelul cu CFR Cluj. Bogdan Vintilă: “Vom face o analiză, nu am vrut să riscăm”

Mihai Pintilii accidentat in minutul 40 Capitanul de la FCSB nu a mai putut continua duelul cu CFR Cluj Bogdan Vintila Vom face o analiza nu am vrut sa riscam

Mihai Pintilii s-a accidentat în meciul cu CFR Cluj. Cu 5 minute înaintea pauzei, căpitanul celor de la FCSB s-a prăbușit pe gazon și a făcut semne către bancă tehnică că nu mai poate continua partida.


UPDATE, ora 23:00/ Bogdan Argeș Vintilă a vorbit după meci despre situația lui Mihai Pintilii: “Accidentarea lui Pintilii nu este serioasă, dar vom face o analiză. Nu am vrut să riscăm suplimentar


Mihai Pintilii a părăsit terenul în minutul 40

Mihai Pintilii a rezistat doar 40 de minute pe gazon în meciul FCSB – CFR Cluj. Cu 5 minute înaintea pauzei, căpitanul roș-albaștrilor s-a întins pe gazon și a făcut semne către banca tehnică că nu mai poate continua partida.

Cei de la FCSB au jucat peste 4 minute în 10 oameni, pentru că jucătorul care urma să îi ia locul lui Pintilii, Florin Tănase, nu era echipat. În perioada de timp în care cei de la FCSB au evoluat în inferioritate numerică, cei de la CFR Cluj au avut cea mai mare ocazie de a deschide scorul.

Mihai Pintilii a acuzat dureri după 40 de minute jucate în derby-ul cu CFR
Mihai Pintilii a acuzat dureri după 40 de minute jucate în derby-ul cu CFR

După o fază fixă, Ovidiu Hoban a reluat cu capul către poarta, însă intervenția decisivă reușită de Bogdan Planic, care a respins de pe linie, a făcut ca scorul duelului de pe Arena Națională să rămână 0-0.

Cei de la FCSB au mai avut parte de un moment de panică înaintea pauzei. Cristi Bălgrădean s-a întins pe gazon timp de câteva zeci de secunde, însă portarul FCSB-ului a putut continua derby-ul cu CFR Cluj.