Sport

Mihai Pintilii ar fi de acord să revină ca secund la FCSB: “Să vină Ancelotti, dacă mă întrebi pe mine”

Mihai Pintilii (38 de ani), antrenorul FCSB, a vorbit despre venirea unui nou antrenor. Când începe cursurile pentru licența A.
11.03.2023 | 12:21
Mihai Pintilii ar fi de acord sa revina ca secund la FCSB Sa vina Ancelotti daca ma intrebi pe mine
4 etape a fost suspendat Mihai Pintilii. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a anunțat că FCSB va avea un nou antrenor, iar Mihai Pintilii nu e deloc deranjat de acest lucru și va colabora cu oricine va fi adus. Fostul jucător a vorbit și despre planurile sale de viitor.

Mihai Pintilii e sincer: „As accepta să fiu secund”

Mihai Pintilii a vorbit despre situația de la FCSB și este deschis să rămână vioara a doua la echipă: „Îmi e greu să-ți dau un nume. Ancelotti aș vrea să vină, dacă mă întrebi pe mine. Îmi e greu să-ți dau un nume, din partea mea ar putea să vină oricine poate ajuta acest grup frumos și această echipă.

ADVERTISEMENT

Aș accepta să fiu secund, de ce nu? Dacă n-am Licența Pro. Atât timp cât sunt lucrurile normale și vine un antrenor de la care am ce să învăț… Și acum, dacă ar aduce pe cineva, n-aș avea nicio problemă. Aș face un pas în spate, pentru ca eu să iau lucrurile treptat”, a spus antrenorul la podcastul Victory Extra Time.

Mihai Pintilii, noi „înțepături” la Nicolae Dică: „Echipa era pe 14 când a plecat”

Mihai Pintilii e convins că e foarte dificil ca un antrenor să accepte să vină acum la FCSB: „Situația a dus să rămân și să fiu. Probabil e greu să vină cineva acum după rezultate nu bune, foarte bune”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul FCSB-ului nu l-a uitat nici pe fostul său colaborator: „Echipa era pe 14 când a plecat Nicolae Dică, toți ne întrebam dacă prindem play-off-ul”.

Pintilii a vorbit și despre planurile sale de viitor și chiar își dorește să nu mai fie în lumina reflectoarelor, însă va continua la FCSB: „Eu aș vrea să fac pasul în spate, pentru că vreau să-mi iau Licențele, să fiu în regulă, ca să nu-mi mai spună nimeni nimic. Eu voi rămâne, indiferent de situație”.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii, declarații despre suspendarea de 4 etape: „Am avut momente când mi-a fost și rău din cauza asta”

Mihai Pintilii a fost suspendat patru etape de Comisia de Disciplină a FRF și e extrem de afectat: „Nu poți să faci să fie bine pentru că nu ai actele necesare ca să le închizi gura. Am avut momente când mi-a fost și rău din cauza asta. Dacă pui suflet undeva, nu ai cum să nu te enervezi.

N-am mai fost lăsat. Dacă regulamentul nu-ți dă voie, e clar că trebuie să-l respecți și-l respect. Mă liniștesc, nu mă grăbesc, sunt înscris la cursurile de antrenori, pentru carnetul de antrenor”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul a anunțat că a început demersurile pentru obținerea licenței: „Am Licența B luată în Moldova, în vara acum mă înscriu la Licența A. Dacă acum ar putea să aducă pe cineva, n-aș avea nicio problemă. Situația, rezultatele au dus în așa fel încât să rămân”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT