Sport

Mihai Pintilii, descumpănit după FCSB – Farul 2-3: „E greu când pierzi într-o asemenea manieră!”. Ce spune de derby-ul cu CFR Cluj

FCSB a ratat dramatic cele trei puncte în meciul cu Farul Constanța, iar Mihai Pintilii mizează totul pe victorie la meciul cu CFR Cluj.
29.01.2023 | 21:58
Mihai Pintilii descumpanit dupa FCSB  Farul 23 E greu cand pierzi intro asemenea maniera Ce spune de derbyul cu CFR Cluj
FCSB cade pe locul 4 în clasament după înfrângerea cu Farul și rămâne cu 41 de puncte. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a ratat inextremis șansa să se apropie la doar un punct de locul doi, după ce a primit două goluri în prelungiri. Mihai Pintilii și-a găsit cu greu cuvintele la finalul partidei.

Mihai Pintilii nu a vrut să își critice jucătorii: „E vina tuturor”

Antrenorul FCSB-ului a fost uluit de modul în care echipa sa a pierdut printre degete victoria„Am pierdut pe niște greșeli incredibile. Nu vreau să acuz niciun jucător. E vina tuturor. A fost o greșeală personală și atât. Au fost meciuri în care Dawa a jucat foarte bine. 

ADVERTISEMENT

A fost roșu, lovitură liberă, n-a ieșit… eu mă bucur de atitudinea lor. Era o șansă să ne apropiem de locul doi, dar mergem înainte”, a încercat Pintilii să îl scoată pe Dawa.

Fostul antrenor secund a vorbit și despre frustrarea jucătorilor săi: „Normal că sunt foarte nervoși când pierzi de o asemenea manieră. S-au dăruit și au alergat foarte mult”.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii anunță revenirea lui Florinel Coman: „E cel de când a venit, când a avut cele mai bune evoluții”

Florinel Coman a făcut diferența de cum a intrat pe teren în repriza a doua, iar Mihai Pintilii crede că mijlocașul a revenit la forma de dinainte de seria de accidentări: „Florinel să dea Dumnezeu să fie sănătos și l-a cum s-a prezentat în cantonamentul cred că e cel de când a venit, când a avut cele mai bune evoluții. La cum intră nu are cum să ajungă să fie titular.

Ăsta e lotul. Dacă mai vine cineva, așteptăm cu mare drag. Băieții sunt câte doi pe post și își fac treaba foarte bine. Când am câștigat în prelungiri n-a mai zis nimeni nimic. Suntem o familie și asta contează foarte mult”, a mai punctat Pintilii.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii nu a putut să dea nicio indicație, care poate că ar fi făcut diferența în finalul dramatic de meci: „Acolo ține de moment și de ei. Nu știu ce puteam să fac. Pot să zic că e lipsă de experiență dar nu vreau să le reproșez absolut nimic. A fost un spectacol pentru cei din tribune, dar noi suntem foarte mâhniți”.

Mihai Pintilii, mesaj pentru jucătorii săi înainte de meciul cu CFR Cluj: „Nu mai avem nimic de pierdut”

Mihai Pintilii a vorbit și despre meciul capital cu CFR Cluj: „Când joci cu o echipă care ia campionatul de cinci ani la rând, e normal să te motivezi. Etapa trecută ne-am bucurat, acum am pierdut, atmosfera trebuie să fie aceeași.

ADVERTISEMENT

David Miculescu pentru asta a fost adus. Să intre în careu, să dea pase de gol și mi-aș dori să finalizeze mai mult. Trebuie să muncească să își asigure locul de titular. Aștept să mergem la victorie pentru că nu mai avem nimic de pierdut. 

ADVERTISEMENT