Sport

Mihai Pintilii, discurs relaxat după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Vor mai fi jucători schimbați la pauză. Echipa a jucat foarte bine”

FCSB s-a regrupat rapid după thrillerul din etapa trecută, când a pierdut cu Farul, și a dat lovitura pe terenul lui CFR Cluj. Mihai Pintilii și-a lăudat la final echipa.
05.02.2023 | 23:48
Mihai Pintilii discurs relaxat dupa CFR Cluj  FCSB 01 Vor mai fi jucatori schimbati la pauza Echipa a jucat foarte bine
Mihai Pintilii, discurs relaxat după CFR Cluj - FCSB 0-1: „Vor mai fi jucători schimbați la pauză. Azi echipa a jucat foarte bine”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB revine aproape de plutonul fruntaș din SuperLiga. Cu victoria de pe terenul lui CFR Cluj, scor 1-0, roș-albaștrii s-au apropiat la șase puncte de lider. A fost un derby în care oaspeții n-au făcut nici măcar o schimbare la pauză.

Cum a explicat Mihai Pintilii faptul că prima schimbat a FCSB-ului în Gruia a venit în minutul 66

FCSB a obținut cele trei puncte grație golului marcat de Malcom Edjouma în minutul 88. La finalul partidei, Mihai Pintilii i-a lăudat pe fotbaliști și a explicat motivul pentru care echipa a început repriza secundă tot cu garnitura de start.

ADVERTISEMENT

„E normal. CFR-ul este o echipă care se apără foarte bine. Am avut și în prima repriză ocazii foarte mari. Am controlat jocul, per total. Meritam victoria. Băieții au înțeles foarte bine indicațiile și au stat foarte bine în teren, mai ales mijlocașii centrali.

Ne bucurăm. Am venit să luăm cele trei puncte, le-am luat. Urmează un meci foarte greu cu FC Voluntari. Luăm fiecare meci în parte.

ADVERTISEMENT

Da, sunt trei puncte, pentru asta am venit. Mai ales că veneam după meciul pierdut cu Farul și era normal să ne gândim doar la victorie. Se mai joacă. Mai sunt multe etape, iar în play-off se va decide totul. 

Acum echipa a jucat foarte bine. Vor mai fi meciuri în care vor exista schimbări la pauză. Eu cred că băieții au demonstrat și meritată cele mai multe felicitări pentru atitudinea pe care au avut-o. Am pasat, am avut posesia, au avut ocazii, au controlat jocul și îi felicit încă o dată.

ADVERTISEMENT

Și dacă pierdeam sau făceam egal, în play-off se va decide. Cele șase echipe care vor intra, vor avea șanse egale”, a declarat Mihai Pintilii, după CFR Cluj – FCSB 0-1.

Pintilii a pierdut doi jucători importanți

Deși echipa sa a câștigat cele trei puncte în Gruia, Mihai Pintilii a suferit și două pierderi importante. Doi dintre cei mai buni jucători ai derby-ului cu CFR Cluj nu vor putea evolua în runda viitoare, contra Voluntariului.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu va fi suspendat deoarece Sebastian Colțescu i-a arătat cartonașul galben, în timp ce Iulian Cristea a cerut în schimbare pe final de joc din cauza unor probleme musculare.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Voluntari – FCSB

ADVERTISEMENT