Sport

Mihai Pintilii, discuţie decisivă cu Gigi Becali! Ce se întâmplă cu antrenorul FCSB. Exclusiv

Gigi Becali şi Mihai Pintilii au avut o discuţie decisivă după înfrângerea cu Nordsjaelland. FANATIK a aflat că antrenorul celor de la FCSB va rămâne la club.
19.08.2023 | 16:10
Mihai Pintilii discutie decisiva cu Gigi Becali Ce se intampla cu antrenorul FCSB Exclusiv
Mihai Pintilii, antrenorul FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut iureş după eliminarea FCSB-ului din Conference League. De furia patronului nu au scăpat nici antrenorii Elias Charalambous şi Mihai Pintilii, cărora li s-a reproşat pregătirea jucătorilor.

Mihai Pintilii, discuţie decisivă cu Gigi Becali! Patronul FCSB nici nu vrea să audă despre plecarea antrenorului

FANATIK a aflat că Mihai Pintilii şi Gigi Becali au avut o discuţie decisivă după ce antrenorul celor de la FCSB a anunţat că pleacă de la club dacă patronului nu îi convine modul în care este antrenată echipa.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii i-a transmis lui Becali că el este dispus să plece dacă există nemulţumiri, dar patronul FCSB nici nu a vrut să audă şi a transmis că nici măcar nu se pune problema ca echipa să renunţe la el.

Astfel, Mihai Pintilii şi Elias Charalambous vor rămâne în continuare pe banca tehnică a FCSB-ului. De altfel, fostul mijlocaş al FCSB şi al naţionalei României este unul dintre cei mai vechi colaboratori ai lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii, factor de echilibru la FCSB!

În 2020, Pintilii s-a retras din activitate în tricoul FCSB-ului şi a intrat în staff-ul vicecampioanei, acolo unde a îndeplinit constant rolul de “secund” pe măsură ce la echipă s-au tot perindat antrenorii.

De altfel, Mihai Pintilii a fost considerat un om foarte important în ultimii ani la FCSB, fiind apropiat de jucători şi considerat un factor de echilibru la echipă. Mai mult, el şi-a demonstrat şi loialitatea faţă de echipă.

ADVERTISEMENT

În momentul în care Edi Iordănescu a preluat naţionala României l-a vrut pe Mihai Pintilii în staff-ul tehnic, dar antrenorul a preferat să rămână la FCSB, acolo unde a devenit principal în noiembrie 2022, după destituirea lui Nicolae Dică.

Echipa a reintrat în lupta pentru titlu sub comanda lui Pintilii

Sub comanda sa, FCSB a intrat în lupta la titlu, după un început slab de sezon. Neavând licenţă Pro, a izbucnit un scandal uriaş între FRF şi FCSB referitor la statutul de antrenor principal al lui Pintilii.

ADVERTISEMENT

Pentru că nu avea dreptul să îndeplinească funcţia de antrenor principal, FCSB l-a adus lângă Pintilii pe Elias Charalambous, care îndeplineşte oficial funcţia de antrenor principal, dar deciziile tehnice sunt luate de cei doi, în echipă.

  • 38 de ani are Mihai Pintilii
  • 2020 este anul în care Mihai Pintilii s-a retras din activitate

  • 1,62 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist și peste 1,5 goluri” la meciul FCSB – Poli Iași

ADVERTISEMENT