Fotbal intern

Mihai Pintilii revine pe teren după 5 luni, în FCSB – Hermannstadt! Cum joacă Teja diseară

11.02.2019 | 13:53
Mihai Pintilii revine pe teren dupa 5 luni in FCSB  Hermannstadt Cum joaca Teja diseara

FCSB va juca luni seara în compania celor de la FC Hermannstadt, în etapa a 23-a din Liga 1 Betano. Trupa lui Mihai Teja va avea nevoie de o victorie după egalul de pe terenul celor de la Dunărea Călărași. FANATIK a aflat că roș-albaștrii vor avea un motiv în plus să tragă din greu, după ce Mihai Pintilii este aproape de revenirea pe gazon și are mari șanse să joace în meciul de luni.

Mihai Pintilii a suferit o accidentare destul de gravă în partida cu Muntenegru, la debutul naționalei României în Liga Națiunilor. Pintilii a suferit o ruptură la mușchiul femural stâng și nu a mai jucat în nicio partidă a celor de la FCSB de atunci.

Mihai Pintilii s-a accidentat în meciul România-Muntenegru

Mihai Pintilii revine la FCSB – Hermannstadt. Ce se întâmplă cu Bogdan Planic

Mihai Pintilii revine pe teren la meciul cu FC Hermannstadt. Jucătorul a primit înapoi banderola de căpitan, după ce Bogdan Planic a fost „taxat” de Gigi Becali în urmă rezultatului de la Călărași. De altfel, Pintilii a fost votat de jucătorii din vestiar drept noul căpitan al FCSB. De altfel, fundașul central FCSB este doar al treilea căpitan al roș-albaștrilor, vicecăpitan fiind votat decarul Florin Tănase. Careul de ași al căpitanul FCSB este completat de Lucian Filip.

Cel mai probabil Mihai Pintilii va urmări începutul de meci de pe banca de rezerve a FCSB, întrucât Teja nu va vrea să îl forțeze pe veteranul echipei. Probabil că la mijloc va intra Nedelcu, care va fi acompaniat de Florentin Matei, solicitat expres de Gigi Becali în echipa de start. De asemenea, FANATIK a scris că Planic va rata meciul cu Hermannstadt. Nu din cauza criticilor patronului, ci a unei accidentări.

Astfel, primul 11 al FCSB la meciul contra sibienilor va arăta în felul următor: Bălgrădean – Benzar, Bălașa, Filip, Junior Morais – Nedelcu – Man, Matei, Fl. Tănase, Coman – Gnohere.