Fotbal intern

Mihai Pintilii, găsit vinovat pentru forma slabă a lui Nedelcu

Dragoş Nedelcu este considerat unul dintre cei mai promiţători jucători din Liga 1 Betano, dar mijlocaşul întâmpină probleme după transferul la FCSB.
13.12.2017 | 09:58
Mihai Pintilii, găsit vinovat pentru forma slabă a lui Nedelcu
ADVERTISEMENT

Dragoş Nedelcu a ajuns la FCSB în vară, atunci când Gigi Becali l-a transferat de la FC Viitorul Constanţa, dar fotbalistul în vârstă de 20 de ani nu a reuşit să joace meci de meci pentru echipa pregătită de Nicolae Dică. Mai mult, randamentul său în tricoul “roş-albastru” a fost mult sub aşteptările oamenilor din fotbalul românesc.

Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României, a vorbit despre situaţia lui Dragoş Nedelcu la FCSB şi susţine că mijlocaşul are probleme în ceea ce priveşte sistemul de joc ales de Nicolae Dică. “Guriţă” a explicat ce trebuie schimbat pentru ca Dragoş Nedelcu să dea randament maxim.

Ce probleme are Dragoş Nedelcu la FCSB

”Pot vorbi de Nedelcu, pentru că este un jucător de naţională, cu prezenţe constante la tineret şi care se află şi în vederile mele. Nedelcu suferă de schimbarea de sistem, jucând şi cu Mihai (n.r. – Mihai Pintilii), acolo, la Steaua. Dragoş poate să joace nr 5, în faţa apărării. Acolo se simte cel mai bine, singur, dacă se poate. Iar dacă joci în sistem 4-2-3-1 şi pui lângă el un fotbalist foarte ofensiv, care să ajungă din linia a doua în jumătatea adversă, atunci ar fi mai bine.

ADVERTISEMENT

Dar, pentru că joacă cu Mihai, ambii fiind fotbalişti defensivi….. De aici şi acele schimbări foarte multe în jocul lui. Mie îmi place foarte mult Nedelcu, am zis asta şi când eram la Dinamo”, a spus selecţionerul echipei naţionale a României, Cosmin Contra, conform unei televiziuni de sport.

Mai mult, Cosmin Contra susţine că nu ar fi surprins dacă Gigi Becali ar decide să-l transfere pe Hristo Zlatniski, jucătorul celor de la CS Universitatea Craiova. ”Nu m-ar surprinde ca Steaua să-l ia pe Zlatinski. M-ar surprinde dacă Nedelcu ar fi scos din echipă de Zlatinski!”, a mai spus Contra pentru un post de televiziune.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri