Sport

Mihai Pintilii iese la atac după Hermannstadt – FCSB 0-1: “Îşi face nume pe spatele meu! Să-mi dea trei ani suspendare”

Mihai Pintilii i-a oferit un răspuns dur lui Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori, la finalul meciului Hermannstadt - FCSB 0-1.
22.01.2023 | 23:31
Mihai Pintilii iese la atac dupa Hermannstadt  FCSB 01 Isi face nume pe spatele meu Sami dea trei ani suspendare
Ce a spus Mihai Pintilii după Hermannstadt - FCSB 0-1 (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii a ieşit din nou la atac şi a avut câteva replici dure la adresa lui Lucian Burchel, după Hermannstadt – FCSB 0-1. Scandalul legat de licenţa PRO se amplifică, iar fostul internaţional român a lansat un atac total.

Mihai Pintilii a dat de pământ cu şeful Şcolii de Antrenori după Hermannstadt – FCSB 0-1

La finalul meciului Hermannstadt – FCSB 0-1, Mihai Pintilii i-a transmis şefului Şcolii de Antrenori că încearcă să-şi facă nume pe spatele lui şi a susţinut că niciun fost fotbalist cu meciuri la naţională nu a primit ajutor de la acesta.

ADVERTISEMENT

“Nicăieri nu se va ajunge. Nu o să mai spun nimic. Îi las în pace, sunt înscris la şcoala pentru carnetul de antrenor. Dacă el îşi face nume pe spatele meu. Mă bucur că aude lumea de el cu ajutorul meu. O să am o discuție cu Burchel când o să merg la cursuri. Atât. Ce să discut cu el? Nu am o prietenie cu el. De trei săptămâni vorbește doar de Pintilii

Să-mi dea trei ani suspendare. Nu ştiu pentru ce m-ar suspenda. Toți se mai ridică de pe bancă. Suntem legați de scaun? Să-mi dea cea mai mare suspendare, să fie el liniştit. Dacă voia să facă ceva bine, ne ajuta. Nu mă simt vânat.

ADVERTISEMENT

Nu am ce să vorbesc cu oameni care vor doar răul. Dacă voia să facă ceva bine, ne ajuta. Am jucat 50 de meciuri pentru echipa națională, mi-am rupt piciorul pentru echipa națională, măcar bun simț să ai”, a spus Mihai Pintilii.

De altfel, Mihai Pintilii a avut o reacţie dură şi înaintea meciului Hermannstadt – FCSB 0-1” Să îl lăsăm pe domnul Burchel să își facă investigația, să mă caute, să trimită și poliția să mă aresteze, nu am nicio problemă”, transmisese Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Mihai Pintilii despre victoria FCSB-ului pe terenul lui Hermannstadt. De ce l-a schimbat pe Deian Sorescu la pauză

Mihai Pintilii a vorbit şi despre victoria obţinută de FCSB pe terenul lui Hermannstadt. Antrenorul “roş-albaştrilor” a explicat şi motivul pentru care Deian Sorescu a fost schimbat la pauză.

“Sibiul e o echipă puternică, ştiam acest lucru. Mă bucur că am luat cele trei puncte. Ei trebuie să înţeleagă că 11 jucători joacă, cei care nu prind lotul trebuie să muncească. Mă bucur pentru cei care au intrat de pe bancă.

ADVERTISEMENT

Lui Sorescu îi mai trebuie puţin timp de acomodare. La meciul următor poate să fie altfel. Nimeni nu te aşteaptă la FCSB. Ei trebuie să-şi facă treaba atunci când intră. Sunt jucători care mai au nevoie de ritm de joc.

Coman este pe drumul cel bun. E în primii trei la felul cum s-a pregătit în cantonament. Le dau două zile libere, să se relaxeze şi să stea cu familia. Am luat trei puncte şi toată lumea este fericită”, a mai declarat Mihai Pintilii.


  • Cota pentru FCSB: 1,82 este cota pentru „ambele marchează” la meciul FCSB – Farul Constanța! 

ADVERTISEMENT