Fotbal intern

Mihai Pintilii, decizie surpriză după accidentarea de la Voluntari. Ce va face căpitanul FCSB. EXCLUSIV

06.03.2019 | 15:52
Mihai Pintilii va merge la Belgrad, la Marijana Kovacevic, pentru a reveni mai repede pe teren

Mihai Pintilii revenise pe gazon în acest început de 2019 după o pauză de cinci luni și jumătate. A jucat, gradat, trei partide și a avut ghinionul de a se accidenta din nou în deplasarea de la Voluntari, ieșind de pe teren cu cinci minute înainte de finalul primei reprize. FANATIK a dezvăluit exclusiv că liderul celor de la FCSB va absenta o lună de pe gazon, urmând să rateze minim trei partide din play-off și dubla echipei naționale cu Suedia și Feroe.

Mihai Pintilii a decis să meargă la celebra Marijana Kovacevic, la Belgrad, după accidentarea de la Voluntari

Căpitanul celor de la FCSB vrea să revină mai devreme pe gazon față de previziunile medicilor. Microruptura suferită la coapsa stângă ar putea fi reparată mai repede, iar Pintilii dorește foarte mult să-și ajute echipa în dificila luptă la titlu. În acest sens, mijlocașul s-a decis să meargă la Belgrad, la celebra Marijana Kovacevic, care să-l pună mai repede pe picioare.

Pintilii nu este în asentimentul lui Gigi Becali, care nu e de acord ca fotbaliștii săi să meargă să se trateze la Kovacevic, la Belgrad. Becali nu a fost de acord nici cu Ciprian Marica să meargă la „vraci”, pe vremea când Ciprian juca la roș-albaștri, dar Marijana, pe care Gigi o consideră „vraci”, nu doctor, l-a pus rapid pe picioare pe atacant. Și de această dată probabil că Becali îl va lăsa pe Pintilii să meargă la tratament, mai ales că FCSB are nevoie vitală de căpitanul său pentru nebunia din play-off.

Mihai Pintilii merge să se trateze la Belgrad, la celebra Marijana Kovacevic
Ianis Zicu a postat o fotografie din cabinetul Marijanei Kovacevic, în 2015, când a fost la Belgrad pentru tratament

Marijana Kovacevic, celebra vindecătoare vizitată de foarte mulți fotbaliști români

Marijana Kovacevic, pe care Becali nu o agreează, considerând că folosește metode mai puțin „creștinești”, este o obișnuită a fotbaliștilor români. Nici măcar Mihai Pintilii nu este la prima experiență la vindecătoarea de la Belgrad, dar și alți importanți conaționali i-au trecut acesteia pragul cabinetului din Belgrad.

Printre aceștia îi putem aminti, cam toți jucători de echipă națională, pe Adi Ilie, Chiricheș, Răzvan Raț, Bogdan Mara, Ianis Zicu, Gabi Mureșan, Eugen Trică sau Dani Coman. Iar despre marii fotbaliști de afară care nu au ezitat să apeleze la Marijana ajunge să vorbim despre Lampard, van Persie, Gerrard, Stankovic, Kompany, Zabaleta sau Branislav Ivanovici. S-a crezut mult timp că secretul vindecării rapide ar fi placenta de cal, dar Kovacevic a acordat un interviu în care a dezvăluit că folosește un gel bazat pe placentă umană.

  • 500 de euro costă o ședință de tratament la Marijana Kovacevic
  • 7000 de euro este prețul mediu al unui tratament complet la celebra sârboaică