Sport

Mihai Pintilii, mesaj pentru jucători înainte de FCSB – West Ham: ”Contează doar să mulțumim suporterii”. Video

Antrenorul interimar Mihai Pintilii a vorbit despre meciul FCSB - West Ham și consideră că principalul obiectiv al jucătorilor săi este să le ofere un joc de calitate suporterilor.
02.11.2022 | 14:18
Mihai Pintilii mesaj pentru jucatori inainte de FCSB  West Ham Conteaza doar sa multumim suporterii Video
Antrenorul interimar Mihai Pintilii a vorbit despre meciul FCSB - West Ham și consideră că principalul obiectiv al jucătorilor săi este să le ofere un joc de calitate suporterilor. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaș se va ocupa de destinele vicecampioanei României la întâlnirea din Conference League, după ce Nicolae Dică a demisionat în urma eșecului cu Universitatea Cluj, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Mesajul lui Mihai Pintilii pentru jucători înainte de FCSB – West Ham

În conferința premergătoare partidei FCSB – West Ham, programată joi, 3 noiembrie, de la ora 22:00, antrenorul interimar Mihai Pintilii le-a transmis jucătorilor că trebuie să evolueze pentru suporterii care vor veni la stadion, în ciuda faptului că ”roș-albaștrii” nu mai au șanse de calificare.

ADVERTISEMENT

”Ne așteaptă un joc cu o echipă, nu mai are rost să vorbim despre ea. Un joc în care e doar plăcerea jucătorilor, bună dispoziție. Sper să avem o atitudine corectă și să facem un meci bun. Nu trebuie să ne așteptăm la un joc anume. Va fi un joc în care băieții vor evolua de plăcere împotriva unei echipe foarte bune.

Pentru noi contează doar să mulțumim suporterii care vin la stadion. Nu există presiune și sper că vor putea să-și etaleze calitățile în fața unor jucători mai valoroși pe hârtie. Mai este până duminică, mâine seară avem un meci important. Vom vedea la antrenament cine e apt, ce lot avem, cum sunt băieții după meci, dacă sunt obosiți.

ADVERTISEMENT

Primul 11 îl voi alege după ce voi vorbi cu staff-ul, cu doctorul, să vedem ce jucători avem apți. În momentul de față nu știu nimic, o să avem o ședință după conferință. Nu avem jucători accidentați, am zis doar după meciul de la Cluj să vedem cum stăm, ieri nu a apărut nicio problemă. Sper să nu fie nici azi și să avem tot lotul la dispoziție”, a declarat Pintilii.

Pintilii neagă faptul că Dică a pierdut vestiarul

Tehnicianul a vorbit despre plecarea lui Nicolae Dică și a infirmat faptul că acesta pierduse vestiarul, mai ales după conflictul avut cu fundașul Joyskim Dawa la pauza meciului cu Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

”Nu e nicio belea pe mine, asta e situația. A fost decizia lui Dică, o respectăm, îi mulțimim, am avut ce să învăț de la el. Dică nu a pierdut vestiarul. Că ai o discuție contradictorie cu un jucător nu înseamnă că ai pierdut vestiarul.

Ăsta nu se poate numi conflict. Nicolae Dică a fost respectat, a știut să țină vestiarul. Ca să ajungi să pierzi vestiarul trebuie să se ajungă la chestii mult mai grave, iar asta nu se întâmplă așa deodată. Sper să se găsească cea mai bună soluție pentru perioada următoare, mergem înainte”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

Pintilii nu e pregătit să devină antrenor principal

Mihai Pintilii a recunoscut că nu este pregătit să ajungă antrenor principal cu acte în regulă, dar va rămâne ca interimar cât va fi nevoie până la găsirea unui tehnician.

”Încă nu sunt pregătit să stau o perioadă lungă la cârma echipei, sunt aici doar ca interimar, meciul ăsta. E prea devreme, sunt aici doar să ajut și sper să iasă totul bine, să facem un meci bun ca să schimbăm atitudinea, să aibă suporterul un meci de calitate.

E decizia conducerii pe cine vor aduce, sper să aleagă cea mai bună soluție. Dacă nu, vom merge înainte, trebuie să ne antrenăm, să jucăm, până se întrerupe campionatul. Nu avem ce face, asta e situația.

Nu am vorbit cu conducerea, dar când ești la Steaua (n.r. – FCSB) orice meci e important. Trebuie să tratezi meciurile doar la victorie, nu ai ce să faci. Indiferent cine joacă, titularii sau cei care evoluează mai puțin, gândul trebuie să fie victoria”, a mai spus Pintilii.

Cum va fi primit Ciobotariu la FCSB

Întrebat despre faptul că Gigi Becali a ajuns la un acord cu Liviu Ciobotariu, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, antrenorul interimar a afirmat că îl așteaptă cu brațele deschise și îl va ajuta cu tot ce este nevoie.

”Nu știu nimic de un nou antrenor, îl așteptăm, deocamdată suntem noi aici. Să vină, nu e nicio problemă. Oricine va veni va fi bine primit, îl vom ajuta, indiferent că va fi Liviu Ciobotariu sau altcineva. Nu cred că a fost cineva care a venit și nu a fost ajutat sau respectat. E foarte greu să ne dăm cu părerea despre niște oameni cu care nu am lucrat și nu știm nimic.

Nu-i plăcut la o echipă să se schimbe atâția antrenori, dar nu depinde de noi. Nu e decizia noastră, e a conducerii, dar viața merge înainte. Clar că aceste schimbări afectează și asta se vede și în jocul echipei. Nu putem noi sau jucătorii să ținem un antrenor dacă cei din conducere nu mai vor”, a încheiat Pintilii.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,47 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT