Fotbal intern

Mihai Pintilii, ofertă din Arabia! Ce a decis Mihai Stoica

24.07.2018 | 14:42
Mihai Pintilii oferta din Arabia Ce a decis Mihai Stoica

Mihai Pintilii, ofertă din Arabia. Agentul de jucători, Bogdan Apostu, a anunţat că cel mai experimentat jucător din lotul vicecampioanei României, Pintilii, a fost la un pas să plece de la FCSB în această vară, însă Mihai Stoica s-a opus.

După ce Mihai Pintilii a fost dorit în Arabia, FCSB i-a mărit acestuia angajamentul: “Pintilii înseamnă 50% din jocul lui FCSB. S-a văzut pe finalul sezonului trecut, în meciurile ofensive şi în meciul cu Astra. Budescu însemna şi el foarte mult. E o pierdere pentru FCSB. Pintilii a jucat peste tot. S-a integrat oriunde. Şi la arabi, şi în Israel. A fost singurul căpitan străin din istoria lui Happoel.

Mihai Pintilii, ofertă din Arabia

A fost providenţial pentru orice echipă. El este providenţial şi pentru echipa naţională. Îţi dă siguranţă în teren. Din păcate, din spate nu mai vine nimeni ca el. A avut ofertă de la arabi, dar MM s-a opus plecării. Gigi l-ar fi lăsat să plece. Dacă nu era MM Stoica, acum nu mai era la FCSB. A fost o decizie foarte bună”, a spus Apostu, pentru ProSport LIVE.

Mihai Stoica a vorbit în urmă cu puţin timp despre noul angajament pe care Pintilii l-a semnat cu FCSB: “Să semnezi un jucător care împlinește 34 de ani pentru 2019-2020 e un gest pe care ar trebui să îl împrumute și alți patroni, finanțatori, consilieri de la alte cluburi. Nu e un gest singular făcut de Gigi și mă bucur că Pinti va rămâne cu noi. El va rămâne în cadrul clubului, ăsta e un fapt care nu poate fi schimbat. Probabil și Momcilovic și Junior Morais vor rămâne până la 37-38 de ani. Îi recomandă nu numai calitățile, ci și longevitatea”, a comentat Mihai Stoica.

Mihai Pintilii, ofertă din Arabia. Jucătorul FCSB, la meciul de fotbal cu FC Viitorul, în cadrul play off-ului Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Central Academia Gheorghe Hagi din Ovidiu
Mihai Pintilii, ofertă din Arabia. Jucătorul FCSB, la meciul de fotbal cu FC Viitorul, în cadrul play off-ului Ligii 1 Betano

Citeşte şi:

  • Discuţia telefonică dintre Becali şi Tănase! Cum şi-a dat colegii de gol
  • Gigi Becali s-a enervat: “Vreau să distrug Steaua”
  • Gigi Becali s-a supărat pe Rădoi: “Bă, Mirele, puteam să te am copil”
Tags: