Sport

Mihai Pintilii, primele declaraţii după suspendarea dictată de FRF: “Am avut momente când mi-a fost și rău din cauza asta”

Mihai Pintilii a vorbit în premieră după suspendarea de patru etape dictată de FRF. Antrenorul celor de la FCSB a spus că nu ar fi nicio problemă ca Becali să aducă pe altcineva.
10.03.2023 | 19:43
Mihai Pintilii primele declaratii dupa suspendarea dictata de FRF Am avut momente cand mia fost si rau din cauza asta
Mihai Pintilii, antrenor la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii a primit o suspendare de patru etape din partea FRF pentru că a îndeplinit rolul de antrenor principal al FCSB, deşi nu este deţinător de licenţă PRO. Lucian Filip este omul care stă pe bancă în locul fostului internaţional român.

Mihai Pintilii, primele declaraţii după suspendarea dictată de FRF: “Am avut momente când mi-a fost și rău din cauza asta”

Antrenorul celor de la FCSB a vorbit în premieră despre suspendarea dictată de Federaţie, spunând că a avut momente în care i s-a făcut rău din cauza situaţiei şi presiunii la care a fost supus:

ADVERTISEMENT

”Nu poți să faci să fie bine pentru că nu ai actele necesare ca să le închizi gura. Am avut momente când mi-a fost și rău din cauza asta. Dacă pui suflet undeva, nu ai cum să nu te enervezi.

N-am mai fost lăsat. Dacă regulamentul nu-ți dă voie, e clar că trebuie să-l respecți și-l respect. Mă liniștesc, nu mă grăbesc, sunt înscris la cursurile de antrenori, pentru carnetul de antrenor.

ADVERTISEMENT

“Probabil era și greu să vină acum cineva după niște rezultate nu bune, foarte bune”

Am Licența B luată în Moldova, în vara acum mă înscriu la Licența A. Dacă acum ar putea să aducă pe cineva, n-aș avea nicio problemă. Situația, rezultatele au dus în așa fel încât să rămân.

Probabil era și greu să vină acum cineva după niște rezultate nu bune, foarte bune. Echipa era pe locul 14 dacă nu mă înșel, când a plecat Nicolae Dică”, a spus Mihai Pintilii la podcastul “Victory Extra Time”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Pintilii a dus FCSB pe podium!

În acte, Mihai Pintilii este delegat la FCSB. El a urmărit din tribune meciurile cu Petrolul Ploieşti şi UTA Arad. Tehnicianul mai are de ispăşit două etape de suspendare: cu Sepsi şi în prima etapă a play-off-ului.

Sub comanda lui Mihai Pintilii, FCSB a avut un parcurs excelent în SuperLiga. Nicolae Dică a plecat după înfrângerea din prima etapă a returului cu U Cluj, iar apoi pentru roş-albaştrii a urmat o serie excelentă care i-a dus pe podium.

ADVERTISEMENT

Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, FCSB este pe locul trei în SuperLiga, la şapte puncte de lider. Roş-albaştrii caută să câştige primul titlu după o pauză de 8 ani.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT