Fotbal intern

Mihai Pintilii, primul antrenament ca “secund” la FCSB în cantonamentul din Spania! “Roş-albaştrii” i-au făcut deja echipament de antrenor. FOTO+VIDEO. FANATIK confirmat

13.01.2020 | 14:44
Mihai Pintilii, primul antrenament ca
Mihai Pintilii, primul antrenament ca secund la FCSB în cantonamentul din Spania! Roş-albaştrii i-au făcut deja echipament de antrenor. FOTO+VIDEO. FANATIK confirmat
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii şi-a încheiat cariera de fotbalist în această iarnă şi a decis să devină antrenorul secund al lui Bogdan Argeş Vintilă, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK. Fostul mijlocaş al FCSB a intrat deja “în pâine” şi a avut primul antrenament ca “secund” al roş-albaştrilor în stagiul de pregătire din Marbella. 


(P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,20 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici mai multe cote!


Mihai Pintilii, primul antrenament ca “secund” la FCSB în cantonamentul din Spania!

Pintilii i-a supervizat pe foştii săi colegi la antrenamentul de luni, care a durat 75 de minute. De altfel, programul de pregătire al FCSB-ului va fi foarte încărcat cu trei antrenamente pe zi, primul fiind efectuat cu “noaptea-n cap”, la ora 08:00.

ADVERTISEMENT

Astfel, din a doua parte a sezonului, Mihai Pintilii nu va mai fi pe teren la FCSB, ci va sta pe bancă lângă Bogdan Argeş Vintilă. Mijlocaşul a avut mari probleme cu accidentările şi a jucat ultimul meci pe 22 septembrie 2019, FCSB – CFR Cluj 0-0. Atunci, mijlocaşul a rezistat 45 de minute pe teren, fiind înlocuit înainte de pauză din cauza unei accidentări.

La finalul acelui meci, Gigi Becali i-a stabilit deja noul rol în club, chiar dacă el mai avea contract de jucător cu echipa până în iunie 2020: “I-am spus lui Pintilii că e ultimul meci la care vreau să mă ajute. Revine Nedelcu, oricum. Nu vedeți că s-a lovit iar? Îl ținem în staff, că nu avem secund”, anunţa atunci Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO DE LA PRIMUL ANTRENAMENT AL LUI PINTILII CA SECUND LA FCSB: 

Pintilii are şi echipament personalizat de antrenor cu inţialele “PM”. FOTO

Iar acum, Mihai Pintilii a dat tricoul de joc pe “treningul” de secund. Reporterii FANATIK din Spania au remarcat faptul că roş-albaştrii i-au făcut şi echipament de antrenor lui “Pinti”. Astfel, pe bluza de antrenament se văd iniţialele PM, Pintilii Mihai. (vezi foto jos)

Mihai Pintilii, primul antrenament ca secund la FCSB în cantonamentul din Spania! Roş-albaştrii i-au făcut deja echipament de antrenor. FANATIK confirmat
Mihai Pintilii, primul antrenament ca secund la FCSB în cantonamentul din Spania! Roş-albaştrii i-au făcut deja echipament de antrenor. FANATIK confirmat

Motivul pentru care iniţialele sunt inversate la Mihai Pintilii îl reprezintă faptul că mai există un “MP” în staff-ul FCSB: antrenorul cu portarii Marius Popa. Pentru a nu fi nicio confuzie, “secundul” Mihai Pintilii va avea iniţialele “PM”.

Într-un inteviu pentru FANATIK realizat în finalul anului 2018, Mihai Pintilii nu era foarte tentat de o carieră în antrenorat, însă s-a răzgândit între timp: „E prea mare stresul și nu îmi place meseria de antrenor”

ADVERTISEMENT

“Roş-albaştrii” vor avea patru amicale în această iarnă în stagiul de pregătire din Marbella, care se va încheia pe data de 23 ianuarie:

  • 16 ianuarie – FCSB – FC Basel – 11:00 (12:00 ora României) – Marbella Football Center
  • 18 ianuarie – FCSB – Karlsruher SC – 15:00 (16:00 ora României) – Centro Deportivo Arroyo Enmedio, Estepona
  • 20 ianuarie – FCSB – FC Lokomotiv Moscova – 16:00 (17:00 ora României) – Centro Deportivo Dama de Noche, Puerto Banus
  • 22 ianuarie – FCSB – Jeonbuk Hyundai FC – 16:00 (17:00 ora României) – Centro Deportivo Dama de Noche, Puerto Banus
  • 35 de ani are Mihai Pintilii
  • 4 trofee a câştigat Pintilii cu FCSB
ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri