Sport

Mihai Pintilii privește spre viitor după FCSB – West Ham 0-3: „Trebuie să câștigăm cu Rapid!”. Avertisment pentru jucători: „Ne obișnuim cu înfrângeri și e cam nasol”

Mihai Pintilii a vorbit după înfrângerea suferită de FCSB în duelul cu West Ham, scor 0-3, privind spre viitor, pentru meciul din campionat cu Rapid.
04.11.2022 | 00:29
Mihai Pintilii priveste spre viitor dupa FCSB  West Ham 03 Trebuie sa castigam cu Rapid Avertisment pentru jucatori Ne obisnuim cu infrangeri si e cam nasol
Mihai Pintilii privește spre viitor după FCSB - West Ham. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul interimar al vicecampioanei României a vorbit și despre diferența de valoare dintre jucătorii din Premier League și cei din campionatul intern.

Mihai Pintilii privește spre viitor după FCSB – West Ham

Mihai Pintilii privește spre viitor după înfrângerea suferită de FCSB în duelul de pe Arena Națională cu West Ham, scor 0-3: „Ca rezultat, revenirea a fost proastă. Dar am jucat cu jumătate din echipa lor bună, am încercat, dar au fost mai buni.

ADVERTISEMENT

Speram la o atitudine mai bună din partea băieților, dar multe lucruri nici nu pot să zic. 

Pot să zic că trecem printr-un moment mai greu și poate trezim ceva în ei la derby-ul cu Rapid. Sper, mi-aș dori din toată inima să fie așa.

În două zile nu avem cum să facem ceva, depinde de ei. Așa s-a hotărât, să ne axăm pe campionat, dar, din păcate, am fugit după doi iepuri și nu am prins niciunul”.

ADVERTISEMENT

„E păcat să joci în Europa și să te faci de râs. Nu poți să te plângi la vârsta asta, cred că e mult mai frumos să joci din trei în trei zile decât să stai să te antrenezi o săptămână.

Ei trebuie să bage la cap că de-aia s-au apucat de fotbal ca să-l joace. Meciul cu Rapid e vital că putem să vedem dacă ne revenim”, a mai spus Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT

„Ne obișnuim cu înfrângerile și e cam nasol!”

„E tardiv, au fost și lucruri bune, dar într-un meci din Europa, trebuie să te prezinți altfel. Trebuie să le ridic moralul, fotbalul nu îl poți uita în câteva luni. Când greșești pase simple, nu înțeleg nici eu.

Îmi doresc să câștig orice meci, când ești la Steaua trebuie doar să câștigi, din păcate, nu mai facem chestia asta și am început să ne obișnuim cu înfrângerile și e cam nasol”, a continuat Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT

„Îi felicit pe cei de la CFR și le urez să țină steagul sus!”, a mai spus „Pinti”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,30 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Rapid. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT