Sport

Mihai Pintilii răspunde după avertismentul pe care l-a primit la FCSB: “Să mă dea afară din țară, să mă aresteze”

Mihai Pintilii, antrenorul celor de la FCSB, a răspuns în urma avertismentului pe care l-a primit pe banca roș-albaștrilor.
22.01.2023 | 21:25
Mihai Pintilii raspunde dupa avertismentul pe care la primit la FCSB Sa ma dea afara din tara sa ma aresteze
Mihai Pintilii i-a dat replica lui Lucian Burchel în urma declarațiilor din ultimul timp. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii este antrenorul ales de Gigi Becali pentru a se ocupa de pregătirea jucătorilor, însă, acesta nu deține licența Pro. Astfel, patronul roș-albaștrilor l-a numit pe Leo Strizu pentru a face cuplu cu fostul fotbalist la FCSB, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori din România, a intrat pe fir după situația „anormală” de la FCSB, iar Mihai Pintilii i-a dat replica.

Mihai Pintilii i-a răspuns lui Lucian Burchel: „Să mă caute, să trimită și poliția să mă aresteze”

Lucian Burchel a luat atitudine după ce FCSB l-a lăsat în România pe Leo Strizu, singurul care s-a ocupat de lotul roș-albaștrilor în cantonamentul din Antalya, fiind Mihai Pintilii. Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei, a purtat un adevărat război al declarațiilor cu Lucian Burchel, iar acum a venit vremea ca tehnicianul FCSB-ului să-i dea replica.

ADVERTISEMENT

„Nu m-au deranjat deloc discuțiile. Tam-tam-ul nu își are rostul. Chiar nu vreau să comentez, să îl lăsăm pe domnul Burchel să își facă investigația, să mă caute, să trimită și poliția să mă aresteze, nu am nicio problemă.

Dumnealui știe că am început cursul pentru carnetul de antrenor, nu știu de ce tot insistă. Nu pot să antrenez, așa, să mă dea afară din țară sau să mă aresteze. Ce pot să fac eu. Sincer, nu știu ce să răspund”, a declarat Mihai Pintilii, înaintea meciului cu Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii a vorbit despre lotul FCSB-ului înaintea meciului cu Hermannstadt: „Avem mai multe arme secrete”

FCSB o înfruntă pe Hermannstadt în primul meci oficial din 2023. Cu o victorie, roș-albaștrii vor reveni pe locul trei, poziție pe care au ocupat-o la finalul anului trecut.

Mihai Pintilii a vorbit despre atmosfera din lot și a pus accent pe Deian Sorescu. Singura achiziție a roș-albaștrilor în actuala perioadă de mercato este la primul meci oficial pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

„Echipa este foarte bine, băieții sunt concentrați. Am venit să câștigăm. Sper ca băieții să demonstreze în seara asta. Deian este la primul meci oficial.

Sper să prindă încredere să joace. Miculescu a făcut-o destul de bine și acum merită să joace. Cordea va fi și el, este doar un meci. Avem mai multe arme secrete. E și Florinel Coman care s-a pregătit excelent. Dacă va intra cred că va face un meci foarte bun”, a declarat Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii, cerințe clare de la Deian Sorescu: „Ne poate ajuta pe faza ofensivă”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate contractul pe care Deian Sorescu l-a semnat la FCSB. Fostul fotbalist al lui Dinamo este împrumutat până în vară de la Rakow, cu opțiune de transfer definitiv.

„Să își facă treaba, să joace. Este un jucător de națională, nu trebuie să îi spun eu foarte multe lucruri. Dacă ai ajuns la FCSB, înseamnă că ai valoare.

Trebuie să își facă jocul obișnuit, nimic altceva, nu i-am cerut să dea cu var. Credem că ne poate ajuta pe faza ofensivă. Nu înseamnă că Vali Crețu e dat deoparte. Trebuie să demonstreze.

Doar meciurile vor demonstra. Degeaba spun că am lucrat și am făcut, și luăm gol la un meci din faza fixă. Nu am nicio emoție. E un meci normal, cel mai bun să câștige”, a mai spus Mihai Pintilii.


  • Cota pentru FCSB: 2,27 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Farul Constanța! 

ADVERTISEMENT