Fotbal international

Mihai Pintilii, reacție fabuloasă după calificarea în Europa League: ”Sper să nu mai trăiesc niciodată așa ceva”

18.09.2020 | 10:29
Mihai Pintilii reactie fabuloasa dupa calificarea in Europa League Sper sa nu mai traiesc niciodata asa ceva
ADVERTISEMENT

Antrenorul secund al echipei FCSB, Mihai Pintilii, care a fost principal la meciul cu Backa Topola, a avut o reacție fabuloasă după calificarea în turul trei preliminar al Europa League.

”Roș-albaștrii” au obținut biletele pentru faza următoarea după un meci de Cartea Recordurilor încheiat la loviturile de departajare, după 6-6 la finalul prelungirilor.

ADVERTISEMENT

După ce a fost decimată de infectările cu Covid-19, FCSB l-a pierdut și pe Florinel Coman la meciul din Serbia, iar FANATIK a aflat că acesta va sta departe de gazon între 10 și 14 zile.

Reacția lui Mihai Pintilii după calificarea dramaatică din Europa League

”Nu mai contează cine a fost antrenor principal sau cine a dat indicații, acum e important că ne-am calificat. A fost un meci nebun, sper să nu mai trăiesc niciodată așa ceva”, a fost reacția lui Mihai Pintilii după calificarea din Europa League.

ADVERTISEMENT

”A fost o noapte grea înainte de meci. N-am dormit, iar mulți dintre jucători s-au trezit de 5-6 ori. Nu e ușor să știi că ai Covid-19, să stai cu frica în sân. Bine că s-a terminat cu bine! Și ne întoarcem cu calificarea”, a continuat cel care i-a luat locul pe bancă lui Toni Petrea.

”Ducan? Nu pot să-l cert. Nici nu mai știu la câte goluri a greșit. Unul, două sau mai multe. La câte goluri au fost… E și greu să le mai ții minte. E un copil. Ați văzut că ne-a salvat la penalty-uri, asta e cel mai important. Acest meci, probabil, îl va ajuta în viitor, în cariera pe care o va avea”, a spus Pintilii.

ADVERTISEMENT

”Pentru meciul de campionat, cu FC Argeș, nici nu știu câți ne mai întoarcem acasă. Nu știu câți vom fi sănătoși. Conducerea se va ocupa, să vedem dacă putem amâna meciul cu Argeșul. Cred că e posibil… Rămâne de văzut, se va ocupa conducerea”, a afirmat fostul mijlocaș.

”Nu mă mai întrebați de Florinel Coman, nici nu știu ce să spun. După ce că aveam situația aia, a mai venit și accidentarea asta. Nu știu ce vom face mai departe. E clar că nu e o situație ușoară”, a încheiat Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT

FCSB va juca în turul trei preliminar din Europa League împotriva cehilor de la Slovan Liberec. Aceștia au câștigat în Lituania, cu 5-1, partida împotriva celor de la Riteriai Vilnius. Confruntarea se va disputa joi, 24 septembrie, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu.

ADVERTISEMENT