Fotbal intern

Mihai Pintilii se gândește la retragere: „Din vară nu cred că mai continui” + „Mă aștept ca Florinel Coman să facă diferența cu Suedia”

15.11.2019 | 19:05
Mihai Pintilii se gandeste la retragere Din vara nu cred ca mai continui  Ma astept ca Florinel Coman sa faca diferenta cu Suedia
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii, Cristian Bălgrădean și Harlem Gnohere au participat la o sesiune de autografe realizată de Betano, unul dintre sponsorii celor de la FCSB. La evenimentul ce a avut loc într-unul centru comercial din București, „Pinti” a vorbit despre contractul cu FCSB, care va expira în vară, posibilitatea de a se retrage la finalul sezonului, dar și despre meciul României cu Suedia.


  • (P) Cota BETANO FCSB – Astra: 4,00 pentru “Total Goluri: 3” – vezi toate cotele aici


Mihai Pintilii se gândește la retragere

Mihai Pintilii a revenit la antrenamentele celor de la FCSB, fiind indisponibil în ultima perioadă din cauza accidentării suferită pe 22 septembrie, în meciul cu CFR Cluj. La sesiunea de autografe și poze organizată de Betano, sponsorul „roș-albaștrilor”, Pintilii a vorbit despre o posibilă retragere din fotbal, angajamentul cu FCSB expirând în vară. De asemenea, „Pinti” mizează că Florinel Coman va fi decisiv în meciul naționalei cu Suedia.

ADVERTISEMENT

Voi reveni pe teren când mă voi simți 100% fizic, nu știu dacă anul ăsta. Sper din tot sufletul să joace Dan Nistor la echipa națională. Nu merg la meci diseară, suntem în cantonament. Trebuie să câștigăm, este ultima șansă, depinde doar de ei, dar se poate obține victoria, mai ales că jucăm cu stadionul plin. Să nu ne gândim la varianta cu Liga Națiunilor, trebuie să câștigăm cu Suedia. La Florinel Coman mă aștept să facă diferența, dar când este vorba despre echipe națională nu mai contează cine marchează, poate să dea gol și Tătărușanu, important este să câștigăm, pentru a avea speranțe la calificare. Mă voi consulta cu familia, cu colegii, cu patronul, din vară nu cred că mai continui, în vară îmi expiră contractul. Nu mă gândesc să devin antrenor, vreau doar să fiu sănătos pentru a-mi antrena copilul. Pot rămâne și în cadrul clubului, dar vom vedea”, a declarat Mihai Pintilii.

Cristi Bălgrădean vrea un transfer în străinătate

Cristi Bălgrădean, prezent, de asemenea, la evenimentul organizat de Betano într-un centru comercial din București, a declarat că pauza pentru jocurile echipelor naționale a fost de bun augur pentru FCSB, fiind reglate anumite automatisme de joc. Ca și în cazul lui Pintilii, contractul portarului de 31 ani expiră în vara anului viitor, iar Bălgrădean recunoaște că încă nu a purtat negocieri pentru prelungirea angajamentului, iar un transfer în străinătate ar reprezenta varianta ideală pentru cariera sa.

ADVERTISEMENT

Cred că sunt bucuroși fanii de parcursul pe care l-am avut în ultimele jocuri. Am reintrat în cursa pentru titlu, am recuperat multe puncte față de CFR Cluj, mai avem patru, sperăm să continuăm pe această linie pozitivă. Nu ne mai gândim la meciurile pierdute în startul sezonului, mai ales că am reușit să revenim în clasament. Sper ca echipa națională să câștige și să obținem calificarea la EURO. A fost bună pauza, am mai reglat anumite lucruri în cadrul echipei. Nu știu dacă voi rămâne și din vară, n-am discutat încă despre prelungirea contractului. Ar fi ideal să obțin un transfer în străinătate”, recunoaște Bălgrădean.

Înaintea pauzei pentru jocurile echipelor naționale, FCSB este pe locul cinci în campionat, cu 27 de puncte acumulate în 16 runde. Peste două săptămâni, echipa lui Bogdan Vintilă întâlnește Astra Giurgiu, pe Arena Națională. Cele două formații sunt echipele cu cea mai bună formă în ultimele 10 etape din competiția internă, FCSB reușind 23 de puncte, în timp ce Astra a acumulat cu trei mai puțin.

ADVERTISEMENT