Fotbal intern

Mihai Pintilii, show la interviuri, după victoria cu FC Argeș: ,,Emoții avem și noi care suntem negativi, la fiecare test ne bucurăm de parcă am câștigat la loto!”

21.09.2020 | 00:21
Mihai Pintilii show la interviuri dupa victoria cu FC Arges Emotii avem si noi care suntem negativi la fiecare test ne bucuram de parca am castigat la loto
ADVERTISEMENT

Cu un nou prim 11 improvizat din cauza infectărilor cu COVID-19, FCSB a trecut de FC Argeș cu 3-0 în etapa a patra din Liga 1, conduși de pe bancă de Mihai Pintilii.

Mihai Pintlii a început să își ia rolul de antrenor tot mai în serios, chiar și Ilie Dumitrescu sesizând acest lucru, iar la finalul meciului cu FC Argeș a avut niște declarații savuroase: ,,Mă bucur mult că am câștigat! Va fi alt meci în Europa League. Avem nevoie de jucători și sperăm să iasă negativi. Emoții avem și noi care suntem negativi, la fiecare test ne bucurăm de parcă am câștigat la loto. E un stres foarte mare!

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii, antrenorul de conjuctură al lui FCSB în meciul cu FC Argeș, după ce Toni Petrea a fost testat pozitiv cu coronavirus a ținut să specifice din nou faptul că nu a avut de-a face cu alcătuirea primului „11”.

Mihai Pintilii: ,,Jucătorii de la echipa a doua au jucat și cu CSA!”

Mihai Pintilii a scos în evidență faptul că unii fotbaliști veniți de la echipa a doua au jucat două partide în doar 24 de ore: ,,Am fost 13 sau 14 jucători, iar jucătorii de la echipa a doua au jucat și cu CSA. Ce poți să le ceri mai mult, să țipi și să tragi de ei. E un portar foarte bun și se vede că ne-a ajutat. Nu am luat gol, fundașii sunt cei mai buni!”.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintlii a afirmat că el nu a efectuat schimbările și că le-ar fi făcut diferit, ceea ce poate fi interpretat că nu l-ar fi schimbat la pauză pe Adrian Petre. Presa a speculat că Adrian Petre a fost din nou schimbat de Gigi Becali, deși era nevoie de el în teren: ,,Dacă le gândeam eu, le făceam altfel. Sunt pus aici să fiu ajutat de echipă. Îmi transmite prin telepatie! E un lucru foarte simplu. Îi zic să mă sune pe telefon să fiu și eu smecher!

Mihai Pintilii a vorbit și despre situația jucătorilor accidentați: ,,Florinel Coman are o entorsă, însă nu știu cât de grav este”, în timp ce Filip, Oaidă și Soleidis nu au șanse să joace în următoarele meciuri.

ADVERTISEMENT

Răzvan Oaidă și grecul Soleidis nu au șanse să revină pe teren prea curând: ,,Oaidă cu Soleidis mai au de tras o lună, două luni. Sper ca băieții să se recupereze în primul rând fizic. Aici îmi este frică, de starea lor de sănătate!”, a concluzionat fostul jucător al FCSB.

Delegatul fostei vicecampioane a României a lăsat să se înțeleagă că jucătorii de bază ai FCSB-ului care joacă împotriva celor de la FC Argeș au încercat să își conserve energiile, deoarece trebuie ca ei să fie 100% apți la partida cu Slovan Liberec din turul 3 preliminar al Europa League.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Slovan Liberec: 3,14 este cota pentru „1 solist“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT