Sport

Mihai Pintilii și Billel Omrani, luați la întrebări de Gheorghe Mustață. Ce mesaje au avut cei doi pentru Peluza Nord a FCSB. Video

Mihai Pintilii și Billel Omrani au oferit mai multe declarații pentru suporterii FCSB, intervievați de Gheorghe Mustață.
20.11.2022 | 10:17
Mihai Pintilii si Billel Omrani luati la intrebari de Gheorghe Mustata Ce mesaje au avut cei doi pentru Peluza Nord a FCSB Video
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii s-a întors din mini-vacanță și s-a apucat din nou de treabă. Antrenorul FCSB-ului a oferit un scurt interviu pentru Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB.

Mihai Pintilii, interviul pentru galeria FCSB. Suporterii lansează un canal de YouTube

Gheorghe Mustață a mers la baza de la Berceni, unde a stat de vorbă cu Mihai Pintilii și Billel Omrani. Cele două interviuri vor apărea integral pe noul canal de YouTube al Peluzei Nord.

ADVERTISEMENT


„Pinti, îți mulțumesc mult din partea suporterilor, că ai venit alături de mine. Noi de săptămâna viitoare vom încerca să dăm drumul la canalul de YouTube, unde primul invitat vei fi chiar tu”, a dezvăluit liderul galeriei FCSB-ului.

Fostul mijlocaș central a ținut să transmită un mesaj special tuturor suporterilor și a subliniat că jucătorii au arătat altceva la ultimele două jocuri: „Cu mare drag! Sunt alături de voi și sper din tot sufletul să fiți aproape de echipă. Băieții ați văzut că în ultimele două meciuri au dat totul, au avut atitudine și agresivitate. Asta denotă faptul că ei sunt profesioniști și sunt și ei alături de suporteri. Eu mă bucur cel mai mult că voi îi susțineți”.

ADVERTISEMENT

Mustață l-a asigurat că va avea toată susținerea din partea galeriei, însă speră ca FCSB să reușească victorii pe linie în acest final de an: „Voiam să te întreb un lucru. Știi foarte bine că noi am spus-o și o repet: te vom susține mereu, indiferent de situație. Echipa la ora asta, în forma care este, crezi că cele șase meciuri vor fi câștigate?”.

Pintilii n-a ezitat nicio secundă și a dat un răspuns foarte direct: „Absolut! Putem, dar eu cred că trebuie să luăm fiecare meci în parte și dacă sunteți alături de noi putem reuși. Indiferent de meci, putem să luăm trei puncte. Vă pup și vă salut pe toți!”.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani, impresionat de atmofera de la derby-ul FCSB – Rapid: „A fost ceva incredibil”

Gheorghe Mustață l-a luat apoi la întrebări și pe Billel Omrani: „Ai un îndemn pentru suporteri?”. Atacantul francez a sunat mobilizarea pentru meciul de pe teren propriu cu CS Mioveni: „Vreau să le spun tuturor să vină la stadion! Avem nevoie de galerie și noi o să oferim apoi totul pe teren”.

Fostul golgheter al lui CFR Cluj a fost plăcut surprins de ce a trăit la primul derby ca jucător al FCSB: A fost primul derby pentru mine și chiar m-am simțit incredibil! A fost de necrezut. A fost cea mai frumoasă atmosferă pe care am văzut-o în viața mea!”.

ADVERTISEMENT

Mustață i-a ceruit lui Omrani, ca la primul meci să vină să sărbătorească victoria în peluză, alături de galerie: „Noi ne bucurăm foarte mult că tu ai venit la Steaua (n.r. FCSB) și noi vrem să te facem bucuros. Te aștept la primul meci să urci în peluză lângă mine!”.

Francezul, alături de Mihai Pintilii, vor fi primii invitați pe canalul de YouTube al suporterilor: „Pe canalul de YouTube va fi invitat și Omrani, să transmită suporterilor absolut tot ceea ce își dorește el. Trebuie să fie campion și aici, nu numai cu CFR-ul”, a completat liderul Peluzei Nord.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,83 este cota pentru „GG” la FC Botoșani – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT