Fotbal intern

Mihai Pintilii va sta o lună departe de gazon! Căpitanul FCSB ratează derby-ul cu Dinamo

24.09.2019 | 22:05
Mihai Pintilii va sta o luna departe de gazon Capitanul FCSB rateaza derbyul cu Dinamo

Mihai Pintilii a ieșit accidentat în minutul 40 al meciului pe care FCSB l-a disputat împotriva celor de la CFR Cluj, în etapa a 10-a din Casa Pariurilor Liga 1. FANATIK a aflat că Pintilii va sta departe de gazon o lună, din cauza unor probleme musculare. Căpitanuș roș-albaștrilor va rata astfel meciurile cu Metaloglobus, din Cupa României, și cu Academica Clinceni, Dinamo și Chindia, din campionat.

Mihai Pintilii va sta departe de gazon o lună

Mihai Pintilii s-a accidentat în minutul 40 al derby-ului cu CFR Cluj, disputat pe Arena Națională, în etapa a 10-a din Casa Pariurilor Liga 1, și FANATIK a aflat că mijlocașul va sta departe de gazon o lună. Căpitanul celor de la FCSB are probleme musculare, iar Bogdan Argeș Vintilă nu se va putea baza pe serviciile sale pentru cel puțin următoarele patru partide.

  • 26 septembrie: Metaloglobus – FCSB
  • 29 septembrie: Academica Clinceni – FCSB
  • 5 octombrie: FCSB – Dinamo
  • 19 sau 20 octombrie: Chindia Târgoviște – FCSB

Din cauza accidentării, Mihai Pintilii va rata duelul cu Metaloglobus, programat joi de la ora 21:30 în 16-imile Cupei României, și duelurile din campionat cu Academica Clinceni, Dinamo și Chindia Târgoviște. 

Mihai Pintilii a ieșit accidentat în minutul 40 al meciului cu CFR Cluj. Sursă Foto: Sportpictures
Mihai Pintilii a ieșit accidentat în minutul 40 al meciului cu CFR Cluj. Sursă Foto: Sportpictures

Ovidiu Popescu, înlocuitorul lui Pintilii

În lipsa lui Mihai Pintilii, Bogdan Argeș Vintilă va apela, cel mai probabil, la serviciile lui Ovidiu Popescu pentru postul de mijlocaș defensiv. Fostul jucător al Timișoarei ar urma să formeze un trio în axul central cu Florin Tănase și Ionuț Vînă, care va reintra în primul 11 al roș-albaștrilor odată cu revenirea lui Dennis Man, indisponibil după accidentarea suferită la sfârșitul lunii iulie, la meciul cu FC Botoșani. În ultimul timp, Vînă a fost trecut pe banca de rezerve pentru a-i face loc lui Răzvan Oaidă, folosit pentru a bifa regula jucătorilor U21.

Primul meci la care Mihai Pintilii ar putea reveni în primul 11 alcătuit de Bogdan Argeș Vintilă este programat pe 26 sau 27 octombrie, când FCSB va juca, în deplasare, contra celor de la Hermannstadt.

  • 34 de ani are Mihai Pintilii