Fotbal intern

Liderul FCSB, despre transferul lui Alex Pașcanu. “Ar fi senzațional!” Nu-l vrea pe Salomao

22.01.2019 | 17:38
Liderul FCSB despre transferul lui Alex Pascanu Ar fi senzational Nul vrea pe Salomao

Mihai Pintilii, unul dintre liderii de la FCSB, a vorbit despre decizia lui Gigi Becali de a încerca să îl transfere pe Alex Pașcanu în perioada de mercato din această iarnă. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că a discutat cu oamenii din fotbalul românesc și vrea să îl cumpere de la Leicester City.

Mihai Pintilii crede că Alex Pașcanu, jucător al lui Leicester U23, ar putea să aducă un plus în defensiva FCSB-ului, iar acesta le-ar face concurență lui Mihai Bălașa și Bogdan Planic.

Ce zice Mihai Pintilii despre transferul lui Alex Pașcanu

“Paşcanu ar fi benefic pentru noi. Pentru mine ar fi senzaţional, adică ar face concurenţă la fundaşii centrali. Au fost şi accidentări foarte multe, dar şi-aşa ne-am descurcat foarte bine. Suntem unde suntem cu improvizaţii şi foarte mulţi jucători care au juca pe nişte posturi care nu credeau niciodată”, a spus Mihai Pintili pentru TV Telekom Sport.

Pintilii nu îl vrea pe Diogo Salomao la FCSB

Dacă Mihai Pintilii îl dorește pe Alex Pașcanu la FCSB, nu același lucru îl spune și despre Diogo Salomao, jucător care a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Dinamo București și care nu va mai rămâne la gruparea din Ștefan cel Mare.

”Salomao este un fotbalist care a confirmat la Dinamo. Dacă mai aduci jucători, trebui să-l scoţi pe Coman, că sunt jucători de bandă. Pe Coman, pe Dennis Man, jucători care trebuie să crească. Eu nu văd rolul să mai aducem atacanţi sau mijlocaşi. Suntem cred 12 sau 13 deja” a mai spus Mihai Pintilii.
Alex Pașcanu într-un meci al echipei naționale a României U21

Alex Pașcanu poate evolua pe patru poziții, după cum urmează: fundaș lateral dreapta, fundaș central dreapta, fundaș central stânga și fundaș lateral stânga. În actualul sezon a jucat în 10 meciuri pentru Leicester U23 și a dat un gol.

  • 13 selecții are Alex Pașcanu la echipa națională a României U21