Sport

Mihai Popa ar putea pleca de la Torino după doar un sezon. Care este situația portarului

Mihai Popa, fostul portar de la Voluntari nu a prins niciun meci în Serie A de când a semnat cu Torino și ar putea schimba echipa
29.05.2024 | 21:04
Mihai Popa ar putea pleca de la Torino dupa doar un sezon Care este situatia portarului
Mihai Popa nu a prins niciun meci oficial la Torino și ar putea schimba echipa. Anunțul presei din peninsulă
ADVERTISEMENT

Mihai Popa a ajuns la Torino vara trecută, fiind adus gratuit după ce contractul său cu FC Voluntari a expirat. Portarul nu a prins niciun meci oficial pentru clubul din Serie A și ar putea schimba echipa în perioada de transferuri.

Mihai Popa ar putea pleca de la FC Torino

În poarta torinezilor evoluează Milinkovic-Savic. Mihai Popa nu a avut nicio șansă în fața goalkeeperului sârb, care a fost unul dintre cei mai importanți oameni din echipa lui Ivan Juric. Portarul român este abia al treilea pe listă, în spatele lui Milinkovic-Savic și Luca Gemello.

ADVERTISEMENT

Popa ar putea lua decizia de a schimba echipa în vară. Portarul și-ar dori să meargă la un club la care să prindă cât mai multe minute pentru a se putea dezvolta în fotbalul din peninsulă. În aceeași situație este și colegul său, Pietro Passador. Presa italiană a anunțat că oficialii de la Torino se gândesc să-i împrumute pe cei doi portari.

“Passador și Popa nu și-au găsit niciodată loc în echipa lui Torino. În perioada în care Milinkovic-Savic a traversat cea mai slabă perioadă a sezonului, Juric s-a bazat pe Gemello, care nu a avut nici el prestații mult mai bune.

ADVERTISEMENT

Astfel, este de așteptat ca Popa și Passador să plece sub formă de împrumut pentru a juca mai mult și a acumula experiență. Passador a avut o experiență recentă la Rimini, în timp ce Popa a petrecut tot sezonul pe banca de rezerve, fără să intre vreodată pe teren”, au notat jurnaliștii italieni de la Toro.it.

De la Voluntari la Torino

În cariera sa, Mihai Popa a mai evoluat pentru Astra Giurgiu, Rapid și FC Voluntari. A jucat două partide pentru echipa națională U21 a României. Cota sa de piață conform Transfermarkt este de 800 de mii de euro. Contractul său la FC Torino expiră la sfârșitul sezonului 2025/2026.

ADVERTISEMENT

Mihai Popa se declara entuziasmat de șansa de a evolua în Serie A vara trecută, după ce a semnat contractul cu Torino. Portarul se declara pregătit pentru acest pas în carieră. Debutul său în prima ligă italiană mai are însă de așteptat.

„Pentru orice jucător din campionatul românesc ar fi un vis împlinit să ajungă în Serie A. Eu cred că sunt pregătit, am jucat două sezoane meci de meci la Voluntari. Am făcut-o destul de bine și cred că sunt pregătit.

ADVERTISEMENT

Cred că sunt pregătit (n.r. să joace în Serie A). Am jucat două sezoane meci de meci la Voluntari, am făcut-o destul de bine și cred că sunt pregătit”, declarase Mihai Popa după ce a semnat cu FC Torino.

ADVERTISEMENT