Fotbal intern

Mihai Popescu a intrat în conflict cu fanii lui Dinamo la final: “Să vorbiţi în continuare după gard!” EXCLUSIV

14.12.2019 | 14:16
Mihai Popescu a intrat in conflict cu fanii lui Dinamo la final Sa vorbiti in continuare dupa gard EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut cu 1-2 meciul împotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe şi tensiunea se acumulează din nou în Şoseaua Ştefan cel Mare. Speranţele de play-off ale dinamoviştilor au primit o lovitură cruntă, iar la final nici fanii nu au mai suportat. Tirul înjurăturilor au mers în mare parte către centralul Iulian Călin, însă nici o parte a jucătorilor nu au fost iertaţi. 

Mihai Popescu a intrat în conflict cu fanii lui Dinamo: “Să vorbiţi în continuare după gard!”

Fanii de la tribuna a doua i-au reproşat prestaţia slabă lui Mihai Popescu, însă fundaşul dinamovist le-a răspuns nervos înapoi: “Să vorbiţi în continuare după gard!” a fost mesajul fotbalistului în momentul în care se îndrepta spre vestiare.

ADVERTISEMENT

Suporterii nu l-au iertat nici pe Denis Ciobotariu, unul dintre ei oprindu-l pe Dusan Uhrin din drumul spre vestiare pentru a-i spune să nu îl mai titularizeze pe tânărul fotbalist, însă antrenorul lui Dinamo s-a întors repede cu capul în pământ şi a mers spre vestiare.

Dan Nistor, conflict cu un suporter: “Vezi că ai băut ceva, nebunule. Calmează-te”

Dan Nistor a fost şi el admonestat de un suporter la finalul meciului în zona mixtă de la stadionul Dinamo, însă căpitanul nu a rămas impasibil şi cu toate camerele de luat vederi pe el, Nistor s-a dus să se certe cu suporterul turbulent:

ADVERTISEMENT

“M-ai ţinut pe cârcă? Bă, nu ţi-e ruşine mă? Cu cine vorbeşti mă tu? Vezi-ţi de treaba ta. Cu cine vorbeşti mă tu aşa? Vezi că mă pupai ieri, nebunule! Vezi că ai băut ceva, nebunule. Calmează-te, vorbim mâine când eşti treaz că-ţi revii. Nebunule!”, a fost reacţia furioasă a lui Nistor.

Fanii de la “Peluza Sud” au afişat un banner care l-a vizat pe căpitan: „Nistor, câte grătare la Dinamo ai mâncat/ De trofee ai uitat”. 

ADVERTISEMENT

Dinamo, pe locul 8 în clasament! Se depărtează de play-off

Căpitanul nu a uitat nici de ei şi i-a făcut praf: „Care galerie? Sunt băieții de la Sud. Ei vin în număr mare la fiecare meci, aproximativ doi. Sunt prea mici pentru mine”, a spus căpitanul dinamovist la finalul meciului.

Dinamo este pe locul 8 în Casa Pariurilor Liga 1 cu 28 de puncte obţinute în 21 de meciuri şi speranţele la play-off s-au mai diminuat după eşecul în faţa lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci al lui Dinamo în acest an va fi în deplasare cu FC Botoşani, programat joi, pe 19 decembrie, de la ora 20:00. Dan Nistor va lipsi în această confruntare după ce a fost eliminat cu Sepsi.

  • 6 luni de contract mai are Nistor cu Dinamo
  • 15 meciuri în acest sezon are Mihai Popescu în Casa Pariurilor Liga 1

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: