Fotbal international

Mihai Popescu nu vrea să se întoarcă la Dinamo după împrumutul la St. Mirren: “Am vorbit deja cu antrenorul”

02.04.2019 | 17:15
Mihai Popescu nu vrea sa se intoarca la Dinamo dupa imprumutul la St Mirren Am vorbit deja cu antrenorul

Mihai Popescu nu vrea să se întoarcă la Dinamo după împrumutul la St. Mirren. Fundaşul central a părăsit formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare în iarnă şi a devenit unul dintre jucătorii de bază ai echipei antrenate de Oran Kearney.

Mihai Popescu a uitat de Dinamo şi vrea să rămână la St. Mirren: “Vreau să joc în continuare aici”

Mihai Popescu a jucat zece meciuri în prima ligă din Scoţia de când a fost împrumutat de Dinamo la St. Mirren, iar fotbalistul de 23 de ani s-a obişnuit deja cu fotbalul din Marea Britanie. Înaintea meciului cu Celtic din campionat, care va avea loc miecuri, de la ora 21:45, fundaşul central a susţinut că vrea să rămână la formaţia scoţiană.

“Sunt împrumutat aici timp de şase luni, iar St. Mirren are posibilitatea să mă transfere defintiv dacă joc bine. Vreau să stau mai mult aici, însă totul ţine de prestaţiile mele. Am vorbit deja cu antrenorul şi i-am spus că vreau să rămân aici. Îmi place atmosfera, fotbalul de aici şi vreau să continui la St. Mirren”, a declarat Mihai Popescu la conferinţa de presă premergătoare meciului St. Mirren – Celtic.

Mihai Popescu nu vrea să se întoarcă la Dinamo după împrumutul la St. Mirren
Mihai Popescu nu vrea să se întoarcă la Dinamo după împrumutul la St. Mirren

St. Mirren luptă să scape de retrogradarea în liga a doua

St. Mirren a învins-o în ultima etapă de campionat pe Dundee, scor 2-1, şi echipa lui Mihai Popescu a scăpat de ultima poziţie, a 12-a, din clasament. Formaţia antrenată de Oran Kearney speră să termine pe locul 10, pentru a scăpa şi de barajul pentru evitarea retrogradării în liga a doua.

“Am avut mare nevoie de victoria de sâmbătă pentru moral şi trebuie să continuăm această formă bună. Abia aştept meciul cu Celtic. Ştiu că este o partidă foarte importantă. Am jucat împotriva lor atunci când am venit aici, în al doilea meci al meu. Acum va fi diferit, mai ales că jucăm acasă. Nu-mi pasă împotriva cui jucăm, suntem acasă şi trebuie să ieşim pe teren cu gândul la victorie”, a mai precizat Mihai Popescu.