Fotbal intern

Mihai Popescu și-a cerut iubita în căsătorie de Revelion! Unde au petrecut cei doi noaptea dintre ani

01.01.2019 | 15:51
Mihai Popescu sia cerut iubita in casatorie de Revelion Unde au petrecut cei doi noaptea dintre ani
Mihai Popescu și-a cerut în căsătorie iubita în vacanța din Dubai

Dinamovistul Mihai Popescu nu va uita niciodată Revelionul din 2019. Acesta și-a cerut iubita în căsătorie chiar în noaptea dintre ani! Jucătorul câinilor s-a asigurat ca totul să meargă perfect. Și-a luat prietena în pauza competițională și a dus-o într-o vacanță exclusivistă în Dubai pentru sărbătorile de iarnă. Apoi și-a calculat atent pașii până la cina festivă, acolo unde a pus marea întrebare. Iubita lui i-a spus “da” chiar la miezul nopții! Larisa este studentă la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității Carol Davila.

Astfel, Mihai Popescu pare că a trecut destul de repede peste o primă parte a campionatului nu tocmai bună. A fost ajutat din plin de vacanța petrecută în Dubai. Deși omul cu banii de la Dinamo, Ionuț Negoiță a transmis clar că nici nu vrea să mai audă de echipă și le-a cerut oamenilor din conducere să reducă la minimum cheltuielile pentru ca gruparea să se poate autofinanța, câinii n-au fost prea afectați. Printre cei care au plecat în super vacanțe s-a aflat și Mihai Popescu. Acesta trebuie acum să-și cinstească prietenii și colegii în vestiar.

Mihai Popescu și-a cerut iubita în căsătorie de Revelion! Popescu și iubita
Mihai Popescu și iubita lui au postat mai multe imagini din vacanța petrecută în Dubai

Mihai Popescu și-a cerut iubita în căsătorie de Revelion!

După ce au postat o mulțime de fotografii din vacanța lor în Dubai, Mihai Popescu și iubita lui, Larisa au urcat pe o rețea de socializare și o imagine în care tânăra își arăta inelul primit, semn evident că a răspuns afirmativ cererii fotbalistului.

Fundașul a început fotbalul mare chiar la Dinamo, dar în ultimii ani a stat mai degrabă împrumutat. A jucat inițial pentru Dunărea Călărași, apoi a mai trecut pe la Berceni și Voluntari, până când gruparea din Ștefan cel Mare l-a păstrat în lot. Mihai Popescu a prins între timp 40 de partide în tricoul câinilor pentru care a și marcat de 4 ori.

  • 25 de ani are Mihai Popescu, jucătorul echipei Dinamo