Fotbal intern

Mihai Răduț a refuzat Universitatea Craiova! Ce l-a determinat pe mijlocaș să rămână la Astra. Exclusiv

03.09.2020 | 17:00
Mihai Radut a refuzat Universitatea Craiova Ce la determinat pe mijlocas sa ramana la Astra Exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are o campanie extinsă de achiziții pentru a nu mai rata și în acest sezon titlul de campioană. Oltenii vor să aducă jucători cu experiență și au mai multe ținte din Casa Pariurilor Liga 1. 

De la Astra Giurgiu, oltenii îi vor pe portarul David Lazar și pe mijlocașul Mihai Răduț. Însă, din informațiile FANATIK, transferul mijlocașului a căzut după ce fotbalistul nu a fost de acord cu salariul propus de olteni.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că oficialii celor de la Universitatea Craiova i-au propus un salariu lunar de 8000 de euro lui Răduț, însă fotbalistul câștigă mai bine la Asta, 12.000 de euro lunar și nu este tentat de o experiență în Bănie pe bani mai puțini.

Mihai Răduț a refuzat Universitatea Craiova! Ce l-a determinat pe mijlocaș să rămână la Astra

Cei de la Astra Giurgiu i-au acuzat pe olteni de jocuri necurate. În urmă cu două săptămâni, Dani Coman a declarat pentru FANATIK că oficialii oltenilor ar trebui să ia mai întâi legătura cu clubul pentru transferuri, nu direct cu jucătorii:

ADVERTISEMENT

“Ce pot să le spun celor de la Craiova este să vorbească cu clubul nu cu jucătorii. Atât pot să spun despre acest lucru. Ei sunt sub contract și dacă vor să îi transfere, să vorbeacă cu clubul Astra și apoi cu jucătorii.

Nu direct cu ei. Fiecare jucător este transferabil, dar cei de la Craiova trebuie să vorbească cu clubul. Nu știu ce vor cei de acolo, dar niciunul dintre ei nu este liber de contract.”, a spus Coman pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova vrea să își facă echipă de titlu cu jucători de experiență!

Universitatea Craiova i-a transferat până acum pe Marius Constantin, Paul Papp, Alexandru Tudorie și Vladimir Screciu. Oltenii vor să mai aducă jucători cu experiență astfel încât să întărească lotul pentru noul sezon care stă să înceapă.

Oltenii au început bine în campionat, având 6 puncte după primele două etape însă au dezamăgit în Europa League. Universitatea Craiova a pierdut cu 1-2 meciul împotriva celor de la Lokomotiv Tbilisi.

ADVERTISEMENT

Obiectivul echipei lui Cristiano Bergodi este câștigarea campionatului, după ce anul trecut echipa a pierdut finala pentru titlu cu CFR Cluj. În acest sens, patronul Mihai Rotaru vrea să aducă mai mulți jucători de experiență.

  • 30 de ani are Mihai Răduț
  • 1 titlu a câștigat Răduț în Casa Pariurilor Liga 1 (cu FCSB)

  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul Constanța – U Craiova: 1,80 este cota pentru „sub 2,5 goluri“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT