Fotbal intern

Răduţ a dezvăluit de ce nu a ajuns la Dinamo. Mijlocaşul îşi desfiinţează fosta echipă

Mihai Răduţ a plecat din Liga 1 şi a semnat cu Lech Poznan, deşi se anunţa că este foarte aproape de Dinamo Bucureşti. Mijlocaşul a vorbit despre negocierile cu formaţia din "Ştefan cel...
12.02.2017 | 10:20
Radut a dezvaluit de ce nu a ajuns la Dinamo Mijlocasul isi desfiinteaza fosta echipa
ADVERTISEMENT

Mihai Răduţ a plecat din Liga 1 şi a semnat cu Lech Poznan, deşi se anunţa că este foarte aproape de Dinamo Bucureşti. Mijlocaşul a vorbit despre negocierile cu formaţia din “Ştefan cel Mare” şi susţine că cei de la Dinamo nu au fost interesaţi de serviciile lor în adevăratul sens al cuvîntului.

“Da, am spus că Dinamo este prima opţiune din ţară. Am vorbit cu Dănciulescu imediat după ce am reziliat în Dubai, i-am spus că ei sînt prima opţiune din ţară, dar în principiu aş vrea să joc afară. A rămas să ţinem legătura şi să-mi facă o ofertă, să ştiu despre ce e vorba. Ofertă de la Dinamo n-am primit, nu m-a sunat nimeni în afară de discuţia pe care am avut-o cu Danciu, doar ce auzeam de pe la TV că sînt aproape de Dinamo, că mă vor, dar nu am primit nicio ofertă. N-a existat nicio discuţie acum, în iarnă”,  a spus Răduţ, conform prosport.

ADVERTISEMENT

Acesta a vorbit şi despre fosta lui echipă din Liga 1, Pandurii Târgu Jiu.

“Aici ar fi de discutat mult. Este inadmisibil ce s-a întîmplat acolo, nu am văzut un leu din decembrie 2015 de la ei. Am cîştigat toate procesele, cum era logic. În toamnă, după ce fostul preşedinte a plecat (n.r. Narcis Răducan), cu buzunarele încărcate probabil, m-a sunat domnul Condescu să-i amîn pînă în ianuarie pentru că, dacă nu făceam asta, Pandurii erau suspendaţi, li se interzicea dreptul la transferuri timp de 2 ani, deci am fost de acord. Am semnat o cesiune pe toată suma, să-mi iau banii din drepturile TV. Nu era de ajuns că i-am ajutat ca jucători şi ei nu mi-au plătit salariul, munca pe care am făcut-o pentru ei, am terminat pe podium şi am fost un jucător important. 

I-am ajutat şi cu suspendarea asta şi interzicerea transferurilor. Dacă nu mă înşel, nici în insolvenţă nu puteau intra dacă nu semnam eu actele documente, dar astăzi sîntem în aceeaşi situaţie, 0 lei eu. Unde mai pui că mă dau în judecată tot ei pe mine, pe motiv că încerc să fac fraudă sau ceva de genul, că sînt printre primii la masa credală. E ceva incredibil ceea ce se întîmplă acum cu ţara, cu guvernanţii şi oamenii politici”, a spus Răduţ.

ADVERTISEMENT