Fotbal intern

Mihai Răduț, la Dinamo? Vine în locul lui Reda Jaadi. Rednic: „Mi-a promis că vine”

04.04.2019 | 15:52
Mihai Radut la Dinamo Vine in locul lui Reda Jaadi Rednic Mia promis ca vine

Dinamo București continua cu mișcările importante pe piața transferurilor. „Câinii roșii” pregătesc deja echipa pentru sezonul viitor iar FANATIK a scris că unul dintre jucătorii aflați pe picior de plecare este Reda Jaadi. În locul său Mircea Rednic are în plan să aducă un fotbalist pe care l-a curtat și în această iarnă. Este vorba despre fostul stelist și international român, Mihai Răduț.


UPDATE 15.50 / Mircea Rednic a precizat că Mihai Răduţ i-a promis că vine în Ştefan cel Mare din sezonul viitor: “Mi l-am dorit, îl doresc în continuare, vorbeşte tot timpul cu Luana. Îşi doreşte să se întoarcă, am înţeles că vrea să-şi rezilieze contractul. M-a tot ameninţat, am înţeles că vrea să vină. Aici nu va avea probleme cu suporterii, sper să se integreze. Sunt şanse, mi-a promis! Toată lumea vrea, şi eu îl vreau, mi-a promis că vine. Şi aici, cu meciuri câştigate…Bugetul, v-am spus, va fi altul din vară”, a declarat antrenorul dinamovist.


Mihai Răduț a fost aproape de Dinamo în vară

Mijlocașul în vârstă de 29 de ani a fost aproape de Dinamo în această iarnă. Mihai Răduț este legitimat la Lech Poznan, dar în acest sezon a pierdut contactul cu primul 11 al formației poloneze. Fostul international român își încheie contractul cu trupa poloneză în această vară. El a fost aproape de echipa lui Mircea Rednic în iarnă, dar Lech Poznan a cerut bani pentru a renunța la fotbalistul român. Cum Dinamo nu a fost de acord să plătească pentru Răduț, acesta a rămas în Polonia măcar până la vară.

Cu toate acestea, Mihai Răduț a reapărut pe radarul lui Mircea Rednic. Potrivit doardinamo.ro, românul devine din nou o țintă pentru Dinamo după ce îi expiră contractul cu Lech Poznan. Răduț a fost titular în ultimul meci jucat de Poznan în liga internă, în compania celor de la Korona Kielce, meci terminat cu scorul de 0-0. A fost însă mai degrabă o excepție, Răduț având numai 9 meciuri jucate în acest sezon pentru echipa poloneză.

Mihai Răduț a jucat la FCSB între 2010 și 2014

Mihai Răduț ar putea fi adus la Dinamo în locul lui Reda Jaadi

Astfel, Mihai Răduț ar putea fi semnat tocmai pentru a fi înlocuitor belgianului de origine marocană Reda Jaadi. Fotbalistul adus de la Antwerp s-a dovedit a fi un jucător foarte talentat, dar capricios. FANATIK a dezvăluit că Jaadi ar putea fie pus pe lista neagră la Dinamo, dacă nu își va îmbunătăți prestațiile până la sfârșitul play-out-ului. Totodată, pe lista de plecări a lui Mircea Rednic s-ar afla și Simon Zenke, fotbalist care impresionează la antrenamente prin muncă și devotament, dar care nu are calități tehnice deosebite.

  • 2 meciuri are la națională Mihai Răduț
  • 350.000 de euro este cota fotbalistului, potrivit transfermarkt.de