Fotbal intern

Mihai Roman a anunţat când revine pe teren la U Craiova: “Merg la control în Italia!” Exclusiv

28.06.2020 | 23:37
Mihai Roman a anuntat cand revine pe teren la U Craiova Merg la control in Italia Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mihai Roman a avut probleme la inimă, motiv pentru care atacantul Universității Craiova nu a mai putut să evolueze pentru olteni în actualul sezon.

Roman a vorbit pentru FANATIK și a anunțat când va putea reveni din nou pe teren.

Și Cristiano Bergodi a vorbit la finalul partidei cu CFR Cluj, câștigată de Craiova cu 3-2, despre Mihai Roman, pe care îl așteaptă cu brațele deschise înapoi.

ADVERTISEMENT

Mihai Roman a anunțat pentru Fanatik când revine pe teren

Mihai Roman a avut probleme la inimă și din acest motiv nu a putut să evolueze în ultima parte a sezonului pentru Universitatea Craiova. Atacantul a ratat și controalele pe care trebuia să le facă în Italia din cauza pandemiei de coronavirus.

Mihai Roman a vorbit pentru FANATIK și a anunțat când va putea să revină pe teren: Sunt ok acum, dar mai trebuie să merg la încă un control în Italia. Abia atunci voi putea să mă întorc la fotbal. Probabil din sezonul viitor”.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi îl așteaptă nerăbdător

Cristiano Bergodi a vorbit la finalul partidei din „Gruia” despre Mihai Roman, recunoscând că l-a cunoscut abia ieri, 27 iunie, când atacantul a trecut să-și salute colegii, dar pe care îl cunoaște bine din campionatul intern.

„Mihai Roman e un jucător care îmi place, dar l-am văzut pentru prima dată ieri și din păcate mai trebuie să-și facă un control medical și după să vedem dacă poate să revină sau nu”, a mai spus Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi i-a felicitat pe elevii săi după victoria senzațională obținută împotriva CFR-ului: „E cel mai frumos meci din sezon, îi felicit pe băieți pentru că au făcut un meci foarte bun.

După a doua repriză nu am mai ținut mingea și au speculat greșelile noastre, dar după au avut reacție. Sunt mulțumit de ei și cred că pentru fotbalul din România a fost o partidă foarte frumoasă”.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova: 4,20 este cota pentru „peste 1 solist“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT