Fotbal intern

Mihai Roman, afectat de pandemia de coronavirus: „Nu pot să fac efort susținut. Urma să plec la Padova”

24.03.2020 | 11:29
Mihai Roman afectat de pandemia de coronavirus Nu pot sa fac efort sustinut Urma sa plec la Padova
ADVERTISEMENT

Mihai Roman, atacantul Universității Craiova, urma să meargă în Italia, la Padova, pentru un control la inimă, dar zborul a fost anulat din cauza situației cauzate de coronavirus în Peninsulă. Fotbalistul recunoaște că nu poate face efort susținut, dar efectuează anumite exerciții pentru a se păstra în formă.

Mihai Roman, probleme din cauza pandemiei de coronavirus

Mihai Roman a fost oprit din activitatea competițională înainte ca Liga 1 să fie suspendată din cauza pandemiei de coronavirus. Atacantul Craiovei a fost diagnosticat cu probleme la inimă, așa cum FANATIK a anunțat pe 5 februarie, și este incert dacă va mai putea juca fotbal.

ADVERTISEMENT

Roman urma să meargă la Padova pentru un control la inimă, dar situația cauzată de coronavirus i-a anulat zborul. Fotbalistul a dezvăluit că nu poate face efort susținut, dar încearcă să efectueze cât mai multe exerciții pentru a menține un nivel fizic bun.

Nu eram obișnuiți cu această carantină și cu statul în casă, dar trebuie să respectăm această situație cu toții. Pot să lucrez anumite exerciții. Nu pot să fac efort susținut. Trebuia să merg în Italia, la Padova, la un doctor bun.

ADVERTISEMENT

Nu am mai putut să ajung din cauza problemelor care au apărut. Am încercat să găsim cel mai bun doctor pe această specialitate și acesta e în Padova. Vrem să ajungem la dânsul, dar nu știu dacă e posibil acest lucru în curând.

Sunt sigur că nu am nimic și că se poate rezolva. Nu m-am speriat. Eram anunțat titular cu Mediaș și a fost un șoc. Dintr-o dată nu am mai făcut nimic. Nu mă gândesc la retragere. Eu vreau să cred că nu am nimic și că o să primesc acceptul să mă întorc pe teren după ce fac un control”, a declarat Mihai Roman, conform Prosport.

ADVERTISEMENT

Crede în titlu

După două etape disputate în play-off, Universitatea Craiova ocupă locul trei în clasamentul competiției interne, la patru puncte de lider, însă Mihai Roman crede în șansele la titlu ale formației sale.

Cel mai bine ar fi să stăm până va trece această pandemie pentru că avem șanse să fim campioni și sunt sigur că o să fim. O să avem niște discuții în acest sens, dar până acum nu a fost nimic concret.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță o să renunțăm la o parte din salariu dacă acest lucru o să ajute clubul. La Craiova avem cele mai bune condiții, avem o bază extroardinară și nu o să ne lipsească nimic”, a spus Roman.

ADVERTISEMENT