Fotbal intern

Surpriza pregătită de Nicolae Dică la FCSB – CFR. Cum arată echipele. FANATIK a avut dreptate

22.12.2018 | 15:15
Surpriza pregatita de Nicolae Dica la FCSB  CFR Cum arata echipele FANATIK a avut dreptate

Nicolae Dică e decis în mare parte cum va aborda ultimul meci al anului, derby-ul de pe Arena Națională cu liderul CFR Cluj. Singura dilemă a tehnicianului de la FCSB pare să fie la fundașul stânga, acolo unde are două variante, Alexandru Stan și reprofilatul Mihai Roman.


UPDATE, ora 18.35. FANATIK a avut dreptate. Nicolae Dică a trimis pe teren următorul 11: Bălgrădean – Benzar, Bălaşa, Planic, M.Roman- Nedelcu, Filip – Man, Tănase, Coman – Gnohere

Mihai Roman e soluţia aleasă pe partea stângă a apărării FCSB în meciul cu CFR Cluj

Echipa celor de la CFR Cluj a fost, de asemenea, anunţată de site-ul nostru. Conceicao trimite pe teren următorul 11: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac, Țucudean, Omrani


Asta deoarece Junior Morais este suspendat după galbenul luat la Botoșani, iar Marko Momcilovici este în continuare accidentat. O veste bună pentru Dică este revenirea lui Dragoș Nedelcu, care a fost suspendat la deplasarea de etapa trecută.

Alexandru Stan sau Mihai Roman, singura dilemă a lui Dică înainte de FCSB – CFR Cluj

Sunt șanse destul de mari ca titularul postului de fundaș stânga să fie Mihai Roman, extrem de apreciat pentru polivalența sa și pentru tot ce face pe teren. Stan a făcut un meci prost la Botoșani, fiind criticat și de patronul Gigi Becali. Un argument pentru titularizarea lui Roman ar fi și blocarea pe acea parte a lui Ciprian Deac, cel care foarte probabil va juca în acea zonă.

mihai roman fcsb cfr cluj
Mihai Roman a fost adus la FCSB înaintea dublei cu Rapid Viena din Europa League

În rest, primul 11 al lui Dică pare bătut în cuie după multă vreme. Benzar a scăpat de problemele care i-au dat bătăi de cap în Moldova, stoperii sunt Bălașa și Planic, iar în fața lor vor evolua Nedelcu și Lucian Filip, unul printre cei mai în formă jucători ai roș-albaștrilor pe acest final de an.

  • Bălgrădean – Benzar, Bălașa, Planic, Roman – Nedelcu, Filip – Man, Fl. Tănase, Coman – Gnohere.

Toni Conceicao nu are niciun suspendat. Cum va arăta campioana CFR

De partea cealaltă, Toni Conceicao nu are probleme cu suspendările, ci doar câteva absențe cunoscute, cu unii accidentați mai vechi, printre care Hoban, Moutinho sau Julio Baptista. Astfel că ardelenii vor evolua la București cu „11”-le pe care încep să-l rostească și copiii.

  • Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac, Țucudean, Omrani.
toni conceicao fcsb cfr cluj
Toni Conceicao a pierdut un singur meci la CFR în campionat, 1-2 acasă cu Viitorul

Singura nemulțumire a tehnicianului portughez ține de atmosfera ușor relaxată din vestiar, el declarând la conferința dinaintea derby-ului că unii jucători ai săi par cu gândul la Sărbători și la vacanța apropiată.

  • 5 meciuri consecutive de 1-1 s-au înregistrat între CFR Cluj și FCSB, toate cu Nicolae Dică pe banca roș-albaștrilor
  • 3 puncte au avans clujenii (43 la 40), FCSB putând termina anul pe prima poziție cu o victorie la minim două goluri diferență (+21 CFR, +18 FCSB)