Fotbal intern

Mihai Roman, assist genial în Botoșani – U Craiova. Cum s-a bucurat, deși e împrumutat de olteni! Video

Autor: Alin Miu | 26.11.2018 | 21:38
Mihai Roman, assist genial în Botoșani - U Craiova. Cum s-a bucurat, deși e împrumutat de olteni! Video
Mihai Roman, assist genial în Botoșani - U Craiova

Botoșani a făcut o primă repriză perfectă în partida cu U Craiova, intrând la cabine cu un avantaj de două goluri. Schimbarea antrenorului a fost de bun augur pentru moldoveni, Liviu Ciobotariu aducând echipei o doză suplimentară de motivație.

În minutul 25, Diego Fabbrini, unul dintre cei mai talentați jucători din Liga 1 Betano la această oră, a înscris cu un șut superb de la 13 metri.

Mihai Roman, assist genial în Botoșani – U Craiova

Zece minute mai târziu, Lorand Fulop a marcat cu o lovitură de cap, însă frumusețea fazei a fost dată de rabona lui Mihai Roman, jucător împrumutat la Botoșani chiar de la U Craiova! Deși aparține de echipa de pe „Ion Oblemenco”, jucătorul a celebrat golul fără rețintere. VIDEO AICI

Mihai Roman, 26 de ani, face un sezon foarte bun la Botoșani. În acest moment are patru goluri și patru pase decisive pentru gruparea moldavă. Atacantul a semnat cu U Craiova în 2017, după o experiență neplăcută în străinătate, la NEC Nijmegen.

Nici în Bănie nu a reușit să se impună însă, iar șefii clubului au decis să-l împrumute în acest an la Timișoara și ulterior la Botoșani. Cel mai bun sezon al său a fost 2014/15, atunci când evolua pentru Pandurii și a ieșit golgheterul campionatului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!