Fotbal intern

Primul transfer de la FCSB în pauza de iarnă. „Am vorbit deja cu Gigi Becali”

03.11.2018 | 18:31
Primul transfer de la FCSB in pauza de iarna Am vorbit deja cu Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Mihai Roman este aproape să se întoarcă de la FCSB la Botoșani în pauza de iarnă. Mijlocașul adus special la dorința finanțatorului Gigi Becali pentru meciurile din cupele europene nu mai vrea să continue în 2019 la „roș-albaștri”, dorință pe care le-a transmis-o și celor din staff-ul FCSB, și celor de la Botoșani.

Mihai Roman s-a hotărât să renunțe la București din două motive, informație dezvăluită exclusiv de FANATIK.RO în urmă cu o săptămână. Nu doar intenția lui Roman contează, ci și faptul că s-au purtat discuții între FCSB și FC Botoșani pentru acest transfer.

ADVERTISEMENT

Mihai Roman de la FCSB la FC Botoșani. „Îl aștept cu brațele deschise”

Mihai Roman a jucat titular în ultimele două meciuri ale celor de la FCSB, dar pe postul de fundaș stânga, unul inedit pentru el. A fost pe teren din cauza indisponibilităților din lotul lui Dică, fiind lăudat de Mihai Stoica pentru modul cum s-a descurcat. Și împotriva Voluntariului în campionat, și în Cupă la Călărași.

Faptul că nu poate juca titular decât în cazuri excepționale este unul dintre motivele pentru care Roman vrea să plece. Valeriu Iftime a confirmat pentru FANATIK.RO că a avut discuții cu Gigi Becali pentru revenirea lui Mihai Roman la echipa sa din iarnă.

ADVERTISEMENT

Pot să confirm că am discutat deja cu Gigi Becali despre Mihai Roman, pe care eu îl doresc oricând la Botoșani. Dacă băiatul vrea să vină, eu îl aștept cu brațele deschise. Întotdeauna l-am apreciat și cred că ne-ar fi extrem de util în continuare la experiența și caracterul pe care Mihai le are”, a declarat Iftime.

Valeriu Iftime spune că a discutat și cu Gigi Becali, și cu Mihai Roman despre revenirea mijlocașului la Botoșani
Valeriu Iftime spune că a discutat și cu Gigi Becali, și cu Mihai Roman despre revenirea mijlocașului la Botoșani

Cea mai importantă problemă pentru rezolvarea transferului lui Roman de la FCSB la Botoșani: banii

Există, totuși, un aspect important care încă nu e clarificat pentru realizarea acestui transfer la iarnă. Anume, partea financiară. „Gigi Becali vrea să mi-l dea pe băiat dacă și el e de acord să se întoarcă la Botoșani, dar este o chestiune de bani”, spune Iftime.

ADVERTISEMENT

Iar când vorbim de bani, nu e vorba despre vreo sumă de transfer. „Nici nu s-a pus problema ca Botoșaniul să plătească pentru transferul lui Roman de la Steaua la Botoșani. Este vorba despre salariul jucătorului, pentru că nu pot să-i dau aceiași bani ca la București. Am discutat cu băiatul, am discutat și cu Gigi, acum vom vedea ce va fi. Dacă Mihai vrea să se întoarcă, se va întoarce. Vom găsi soluții”, a mai precizat șeful de la Botoșani.

Mihai Roman, de la 10.000 de euro înapoi la 3.500?!

Mihai Roman are o relație foarte bună cu Gigi Becali. Este singurul jucător care a avut o înțelegere cu patronul FCSB să nu fie criticat în public de acesta, indiferent de prestațiile din teren. Becali a dezvăluit că fotbalistul a acceptat să vină în toamnă la FCSB abia după ce a fost la duhovnicul personal și a primit binecuvântarea acestuia.

ADVERTISEMENT

Faptul că Roman este departe de familie și se simte singur în București va fi probabil motorul principal al acestui transfer. Nu vor mai conta nici banii, pentru că Roman va renunța la cei 10.000 de euro lunar la FCSB pentru a se întoarce la Botoșani pe 3.500-4.000 de euro, maximum din cât îi poate oferi Iftime.

Mihai Roman a fost adus de Gigi Becali special pentru dubla cu Rapid Viena
Mihai Roman a fost adus de Gigi Becali special pentru dubla cu Rapid Viena

Ca un semn poate că este la ultimele meciuri în tricoul roș-albaștrilor, etapa trecută, contra Voluntariului, când a fost integralist ca fundaș stânga, Mihai s-a fotografiat după partidă cu copiii săi, la marginea terenului. Aceștia veniseră să-l viziteze la București și familia Roman dorea să aibă o amintire de pe Arena Națională cu Mihai în tricoul FCSB!

ADVERTISEMENT