Fotbal intern

Mihai Roman, după FC Botoşani – Hermannstadt 2-0: “Am venit să-mi relansez cariera”

27.07.2018 | 23:41
Mihai Roman dupa FC Botosani  Hermannstadt 20 Am venit sami relansez cariera

Mihai Roman, după FC Botoşani – Hermannstadt 2-0. Atacantul celor de la FC Botoşani a anunţat ce obiectiv are la noua echipă, după ce a fost într-un con de umbră după transferul de la Pandurii în străinătate.

Roman îşi doreşte să-şi relanseze cariera la FC Botoşani şi a reuşit şi un gol în partida moldovenilor cu Hermannstadt, câştigată cu scorul de 2-0. Primul gol al partidei a fost reuşit de fundaşul Andrei Dumitraş.

Mihai Roman, după FC Botoşani – Hermannstadt 2-0

“Sunt bucuros pentru că am reușit să câștigăm, era foarte important să legăm un rezultat pozitiv. Mă bucură acest lucru. Mai greu cu golul, mă întâlnesc mai rar cu el. Important e să obținem puncte și am reușit. Cei care au venit s-au integrat repede și formăm o familie. Este devreme să ne gândim la play-off, încercăm să luăm totul treptat. Încercăm să avem jocuri cât mai bune și după ne putem stabili un obiectiv”, a declarat Andrei Dumitraş, cel care a marcat primul gol al meciului, în minutul 44.

“Sper să ajut echipa”

Roman se felicită pentru pregătirea pe care a acumulat-o: “Suntem foarte bucuroși că am reușit să câștigăm, am facut un joc bun și am dominat fiecare repriză. Le mulțumim suporterilor pentru tot sprijinul lor. Mă simt bine, sunt foate bine fizic deși nu am început odată cu echipa pregătirea de vară. Sper să continui și să ajut echipa. Am venit aici ca să înscriu cât mai mult și să-mi relansez cariera”, a declarat Alexandru Mihai Roman.

“Îmi felicit echipa pentru mentalitate”

Costel Enache a vrut să le mulţumească elevilor săi pentru dăruirea de care au dat dovadă: “Grupul este cel pe care ne bazăm, ajutat cu băieţi noi care au un profil asemănător cu cei pe care i-au găsit aici. S-a creat un grup unit şi asta este forţa noastră. Nu suntem la un nivel perfect de omogenitate sau pregătire, dar compensăm prin forţa grupului şi valorile morale. Lucrurile trebuie puse în balanţă şi luate pas cu pas. Rămâne bucuria unei mentalităţi ofensive, că jucătorii nu se descurajează.

Am jucat atacant ca fotbalist, era un alt context şi de câte ori ratam, toată lumea sărea pe mine, mă agitau şi nu voiam să mai ratez. Nu vreau să descurajez jucătorii, felicitări pentru mentalitate şi pentru că şi-au creat ocazii. Lucrul ăsta îmi dă speranţe pentru viitor, 

Nu a fost timp de ajuns pentru jucătorii noi. Cei mai vechi ştiau deja filosofia şi modul de abordare. Băieţii noi sunt extraordinari din toate punctele de vedere, au calitate, sunt super băieţi, care s-au integrat rapid în colectivul nostru”, a declarat Costel Enache.

Antrenorul celor de la FC Botoşani a vorbit şi despre debutul lui Hervin Ongenda, jucătorul francez în vârstă de 23 de ani care a trecut şi pe la Paris Saint Germain: “Hervin e un jucător modest, implicat, care participă la antrenamente la fel cum o fac ceilalţi colegi, care nu are fiţe şi are o disponibilitate foarte mare la efort”, a spus Costel Enache.

 

Mihai Roman, după FC Botoşani - Hermannstadt 2-0. Meciul de fotbal dintre FC Botoșani și AFC Hermannstadt din etapa a II-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Municipal din Botoșani
Mihai Roman, după FC Botoşani – Hermannstadt 2-0. Meciul de fotbal dintre FC Botoșani și AFC Hermannstadt