Fotbal intern

Momente emoționante la Botoșani. Mihai Roman, așteptat de familie la vestiare. Foto

17.12.2018 | 12:55
Momente emotionante la Botosani Mihai Roman asteptat de familie la vestiare Foto
Mihai Roman, alături de familia sa, după FCSB - FC BotoșaniMihai Roman, alături de familia sa, după FCSB - FC Botoșani

FCSB a reușit o victorie importantă, scor 3-1 în partida disputată în deplasare, pe terenul lui FC Botoșani. A fost un moment special pentru Mihai Roman, fostul căpitan al moldovenilor, ajuns în această vară la roș-albaștri. El a fost așteptat după meci în zona vestiarelor chiar de către soția sa și cele două fetițe.

Înaintea partidei Mihai Roman și Olimpiu Moruțan s-au întreținut minute bune cu foștii colegi de la FC Botoșani. Ambii au început meciul din postura de rezerve, dar au jucat contra fostei lor echipe. Mihai Roman a intrat la pauză în locul lui Romario Benzar și a fost aclamat inclusiv de crainicul Stadionului Municipal din orașul moldovean, în timp ce Moruțan a fost ultima schimbare efectuată de Nicolae Dică și a intrat în meci foarte bine, reușind faza golului trei, înscris de Raul Rusescu. La finalul partidei, cei doi foști componenți ai echipei gazdă s-au întreținut cu prietenii din echipa gazdă.

Mihai Roman și Olimpiu Moruțan le-a făcut cadou tricourile de joc prietenilor de la FC Botoșani

Mihai Roman, vizitat de familie la FC Botoșani – FCSB

Olimpiu Moruțan și Mihai Roman le-au dăruit oamenilor de la stadion tricourile lor de la FCSB, pentru ca apoi să stea minute în șir la discuții cu foștii coechipieri. Mihai Roman a avut parte însă de o vizită surpriză. Soția sa și cele două fetițe, care stau mai mult la Botoșani, l-au așteptat în parcare pe fotbalist. Roman s-a jucat cu fetițele în zăpadă, în timp ce mai mulți foști coechipieri au venit să îl salute. VEZI GALERIE FOTO

Transferul la FCSB l-a făcut pe Roman să stea destul de departe de familia lui în aceste luni. Asta pentru că soția și fetițele sale au rămas la Botoșani, în timp ce el s-a mutat în Capitală. „Eu cred cu desăvârșire că familia lui, are două fetițe frumoase și să îi trăiască, eu cred că au nevoie de el”, a spus pentru FANATIK patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime. De altfel, s-a vehiculat și varianta ca Roman să se întoarcă la Botoșani, întrucât i se făcuse dor de familia lui.

Mihai Roman, alături de familia sa, după FCSB – FC Botoșani

Gigi Becali i-a prelungit contractul lui Mihai Roman la FCSB. „Să îți aduci familia la București”

Situația se va schimba însă în curând pentru Mihai Roman și familia sa, după ce și-a prelungit recent înțelegerea cu FCSB. Gigi Becali a anunțat că veteranul de 34 de ani a fost foarte emotiv când a semnat  pe încă un an cu vicecampioana: „A plâns de bucurie când a văzut că am încredere în el şi că avem bază în el. O să îşi aducă familia aici pentru că soţia lui nu stă în Bucureşti. Când un jucător e credincios eu îl ţin la echipă chiar dacă nu joacă”, a spus patronul FCSB.

  • 74 de meciuri, 17 goluri și 19 pase decisive a reușit Mihai Roman în tricoul lui FC Botoșani
  • 10 partide în tricoul naționalei României are veteranul român