Fotbal intern

Mihai Roman, “nașul” lui CFR Cluj. Veteranul lui FC Botoșani a răpus identic campioana! Video

08.02.2021 | 22:45
Mihai Roman nasul lui CFR Cluj Veteranul lui FC Botosani a rapus identic campioana Video
ADVERTISEMENT

Mihai Roman a adus din nou victoria lui FC Botoșani cu CFR Cluj. Atacantul moldovenilor e cel care a înscris și golul victoriei cu 2-1 din sezonul trecut împotriva ardelenilor.

Atacantul lui FC Botoșani a fost cel mai bun jucător de pe teren și a reușit un gol și o pasă decisivă pentru o victorie extrem de importantă a moldovenilor, la un an după ce s-au impus identic la Botoșani, după un gol al aceluiași Roman.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj ratează pentru a doua oară șansa de a trece pe primul loc în Casa Pariurilor Liga 1, ceea ce ardelenii nu au reușit niciodată în acest sezon.

Mihai Roman a adus ultimele două victorii ale lui FC Botoșani împotriva lui CFR Cluj

Mihai Roman a avut o evoluție excelentă: a dat o pasă de gol la reușita din minutul 31 al lui Enriko Papa, iar în doar șase minute, botoșănenii au trecut în avantaj prin golul aceluiași Roman, după ce Debeljuh a deschis scorul pentru campioana României încă din minutul doi al partidei.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant al FCSB a marcat doar un singur gol în acest sezon din Liga 1 în 16 partide, dar împotriva lui CFR Cluj reușește să marcheze din nou și să aducă trei puncte importante, la fel ca în confruntarea din sezonul trecut.

Cu această victorie, FC Botoșani urcă pe un loc de play-off, mai exact pe poziția a cincea, la egalitate de puncte cu Academica Clinceni (33 pct.) care a detonat bomba pe National Arena.

ADVERTISEMENT

Mihai Roman întrerupe seria de meciuri fără înfrângere a lui Edi Iordănescu la CFR Cluj

Cu golul marcat în poarta CFR-ului, Mihai Roman contribuie decisiv la prima înfrângere a lui Edi Iordănescu pe banca lui CFR Cluj, după ce era neînvins în 2021, de când a preluat echipa: cinci victorii și un egal.

CFR Cluj deja devine victima preferată a veteranului lui FC Botoșani, ajuns la 36 de ani. Cota suceveanului a scăzut spectaculos, după ce în 2010 valora nu mai puțin de 1,7 milioane de euro, în timp ce acum cota lui e de doar 200.000 de euro: „E frumos să bați CFR. Jucători cu experiență, care au multe meciuri în Europa și cu atât mai mult ne bucurăm. Am muncit și este o victorie meritată”, a spus atacantul care a adus ultimele două victorii ale lui Botoșani cu CFR Cluj

ADVERTISEMENT

Etapa viitoare FC Botoșani va continua lupta pentru un loc de play-off contra celor de la Gaz Metan Mediaș, în timp ce campioana CFR Cluj va juca pe teren propriu cu FC Voluntari: „O partidă foarte dificilă. Nu ne-am așteptat! Terenul nu ne-a ajutat. Ma bucur pentru victorie și că am putut ajuta echipa. Fiecare meci e greu. Terenul cred ca o sa fie la fel si cu Craiova si asta nu ne ajuta. Daruirea si ambitie pe care o avem ne va ajuta să trecem cu bine și peste această partidă”, a declarat Mihai Roman la finalul partidei cu CFR Cluj.

  • 2 goluri a marcat Mihai Roman în acest sezon
  • 2 goluri și pasă decisivă a reușit atacantul în ultimele două partide de pe teren propriu cu CFR Cluj
  • 200.000 de euro e cota atacantului de 36 de ani conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: