Fotbal intern

Mihai Roman vrea să treacă repede peste problemele cardiace: “Nu cred că se pune problema să nu mai joc fotbal”

18.04.2020 | 20:54
Mihai Roman vrea sa treaca repede peste problemele cardiace Nu cred ca se pune problema sa nu mai joc fotbal
ADVERTISEMENT

Mihai Roman, atacantul Universității Craiova, a avut ghinion, iar din cauza pandemiei de coronavirus a fost nevoit să-și anuleze consultația la inimă. Acesta a recunoscut că a vorbit și cu Geoge Țucudean, care a avut probleme la inimă la începutul sezonului.

Mihai Roman vrea să treacă repede peste problemele cardiace

Mihai Roman, atacantul Craiovei, a povestit că și-a anulat consultația la inimă pe care o avea programată la o clinică din Italia: „Sper să nu am probleme și să fiu și pe teren la fel de bun ca la jocul FIFA, unde am câștigat un trofeu pentru Craiova.

ADVERTISEMENT

După ce se termină această poveste o să merg și în Italia, la acest doctor… Este cel mai bun pe ’electricitatea inimii’, iar dacă am probleme sunt convins că mă va ajuta.

Nu cred că se pune problema să nu mai joc fotbal. Eu am niște bătăi la inimă în plus când sunt în repaus, nu în timpul efortului”.

ADVERTISEMENT
  • 27 de ani a împlinit Mihai Roman pe 31 mai

„Am vorbit și cu Țucudean!”

Mihai Roman a mărturisit că a vorbit și cu George Țucudean despre problema la inimă: „Am stat de vorbă și cu George Țucudean, cred că am stat mai bine de o oră la telefon. Știți că și el are probleme. Mi-a spus să stau liniștit că nu am nimic.

Pentru noi este un mare minus dacă se va juca fără spectatori. Noi avem suporteri fierbinți care vin și ne susțin la toate partidele”.

ADVERTISEMENT

„CFR Cluj este o forță în acest campionat, dar ne gândim la titlu. Știu ce jucători avem, condițiile sunt bune, iar staff-ul este foarte bun. Toată lumea este lângă noi. Mă simt bine la Craiova și acesta este visul meu. Să câștig titlu!”, a mai spus Mihai Roman.

  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Mihai Roman, conform transfermarkt.com