Fotbal intern

Mihai Rotaru a ajuns la Craiova și îl așteaptă pe Reghecampf! Prodanca i-a propus deja trei jucători. Exclusiv

01.02.2021 | 14:54
Mihai Rotaru a ajuns la Craiova si il asteapta pe Reghecampf Prodanca ia propus deja trei jucatori Exclusiv
ADVERTISEMENT

Numirea lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova prinde contur. FANATIK a aflat că patronul Mihai Rotaru a ajuns în Craiova după concediul din Maldive și urmează să îl întâlnească pe Reghe zilele următoare. Iar impresarul Anamaria Prodan a pregătit deja o listă cu jucători.

Din informațiile noastre, Mihai Rotaru și-a încheiat concediul din Maldive și a ajuns la Craiova, acolo unde în câteva zile va ajunge și Laurențiu Reghecampf, care va pleca din Las Vegas. Cei doi urmează să negocieze preluarea echipei.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a ajuns la Craiova și îl așteaptă pe Reghecampf! Prodanca a pregătit lista de achiziții

Mai mult, impresarul Anamaria Prodan, care a suferit o grea lovitură zilele trecute după ce transferul istoric al lui Dennis Man la Parma s-a făcut fără implicarea ei, a pregătit deja o listă cu trei jucători pe care o să îi propună patronului de la Universitatea Craiova.

Laurențiu Reghecampf l-a anunțat pe patronul celor de la Universitatea Craiova că va veni la echipă doar cu un antrenor secund, iar ceilalți oameni din staff-ul tehnic vor rămâne la echipă. Așa cum FANATIK a anunțat, oltenii au adus doi preparatori fizici străini în această iarnă, Rui Santos și Ian Coll, la echipă rămânând și Cornel Blejan, întregind “armata” de preparatori fizici de la club.

ADVERTISEMENT

Corneliu Papură ar putea rămâne în staff! Așa s-a întâmplat și când au venit Pițurcă și Bergodi

În staff ar putea rămâne și actualul “principal” al Universității Craiova, Corneliu Papură. “Mantaua de vreme rea”, Papură a rămas în club și când au fost numiți în locul său Victor Pițurcă și, ulterior, Cristiano Bergodi. Însă, de fiecare dată când a fost nevoie de el, a revenit pe banca tehnică pe postul de “principal”.

Așa este și acum, însă rezultatele nu țin cu Papură. Universitatea Craiova a ajuns la 5 remize consecutive în Casa Pariurilor Liga 1, puțin pentru o echipă care se bate la titlu. Oltenii sunt la șase puncte de liderul FCSB după ce, la începutul sezonului, au condus clasamentul.

ADVERTISEMENT

Reghe, rival cu foștii săi colaboratori Petrea și Neubert?

După ce numirea lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova a căzut, Mihai Rotaru a vrut să îi ofere credit lui Corneliu Papură. Însă, de săptămâna viitoare Universitatea Craiova ar putea să îl aibă la cârmă pe Laurențiu Reghecampf.

Rotaru și Reghe se vor întâlni în weekend pentru a discuta detaliile, iar dacă vor ajunge la un acord, Laurențiu Reghecampf se va întoarce în Casa Pariurilor Liga 1 ca rival al celor de la FCSB, conduși de foștii săi confidenți: Toni Petrea și Thomas Neubert.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut cum se vor încheia negocierile, însă dacă Reghe va semna cu oltenii, atunci la formația din Bănie vor fi mari mișcări de trupe, având în vedere că Anamaria Prodan a propus deja o listă de achiziții.

“Păi Tommy și cu Petrea erau îngrijorați că-l iau înapoi pe Reghe la FCSB, pentru că ei nu s-au despărțit în condiții prea bune acolo, la arabi.Reghe îi trata de sus și s-a rupt ceva între ei. Le-am spus să stea liniștiți, să-și facă treaba la FCSB și să ia titlul”, Gigi Becali pentru FANATIK

  • 45 de ani are Laurențiu Reghecampf
  • 2017 este anul în care Reghe a plecat de la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FC Argeş: 2,42 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT