Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Schimbul zilei în SuperLiga! Ivan Martic a plecat la U Cluj, Ştefan Vlădoiu se întoarce la Universitatea Craiova. Update exclusiv

Ivan Martic a plecat de la Universitatea Craiova la U Cluj. De la "şepcile roşii" revine în Bănie Ştefan Vlădoiu. Ambele mutări au fost anunţate de Fanatik.
13.02.2023 | 18:21
Schimbul zilei in SuperLiga Ivan Martic a plecat la U Cluj Stefan Vladoiu se intoarce la Universitatea Craiova Update exclusiv
Mihai Rotaru a anunțat o nouă plecare de la Universitatea Craiova: "Ne-am înțeles cu el!". Se transferă la o rivală din SuperLiga. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
13-02-2023
16:23

Universitatea Craiova a anunţat plecarea lui Martic şi revenirea lui Vlădoiu! Fanatik confirmat

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Ivan Martic a semnat cu U Cluj. Oficialii Universităţii Craiova au anunţat şi revenirea lui Ştefan Vlădoiu, cel pentru care Eugen Neagoe a insistat să revină.

 

Este agitație la Universitatea Craiova în ultima zi de mercato. Conducerea clubului negociază cu câțiva jucători rezilierea contractului, în condițiile în care Eugen Neagoe a stabilit o listă de fotbaliști pe care nu se va mai baza.

Mihai Rotaru a anunțat o nouă plecare de la Universitatea Craiova: “Ne-am înțeles cu el să plece la U Cluj!”

Patronul Mihai Rotaru a anunțat în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Ivan Martic s-a înțeles deja să plece la Universitatea Cluj:

ADVERTISEMENT

“Acum muncim. Este ultima zi de mercato. S-ar putea să plece câțiva jucători. Martic, am bătut palma cu el ca să plece la Universitatea Cluj și mai avem încă trei jucători, dar nu pot să dau numele deocamdată. 

Paul Papp este o probabilitate să plece la U Cluj, nu neapărat acolo, dar vedem. Bogdan Vătăjelu nu va pleca de la Universitatea Craiova. Nici acum, noi sperăm că nici în vară”, a declarat Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

Ştefan Vlădoiu se întoarce la Universitatea Craiova!

Din informaţiile FANATIK, Ştefan Vlădoiu se va întoarce în această iarnă la U Craiova. Eugen Neagoe este cel care l-a dorit în prima parte a sezonului la U Cluj, iar acum “Geană” l-a cerut înapoi la Craiova pe fundaşul de bandă.

Sorin Cârțu a recunoscut că la Universitatea Craiova există un conflict intern, unul dintre jucătorii lăsați în afara lotului având un comportament deranjant vis-a-vis de club:

ADVERTISEMENT

”Au mai fost discuții. Nu mai vreau să comentez. De exemplu, sunt foarte dezamăgit de atitudinea unui jucător, dar nu vreau să fac public numele lui, să discut, să fac polemici.

Cârţu: “Orice jucător este liber să plece dacă nu este mulţumit!”

Este rușinos așa, având în vedere comportamentul nostru față de jucătorul respectiv. Nu, nu discut. Nu spun jucătorul X sau Y. Nu vreau să fac polemici. Comportamentul lui e jenant.

ADVERTISEMENT

Papp și Găman sunt în ultimele șase luni. Au o libertate să-și aleagă echipele. Martic, despre care ai pomenit, mai are contract cu noi, dar orice jucător este liber să plece dacă nu este mulțumit”, a spus Cârţu la Digisport.

Nu uitaţi, în fiecare luni, marți și vineri, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, Facebook, YouTube, Twitch, Tik Tok – puteți savura analiza etapei – dar nu numai! – într-o emisiune marca Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT