Sport

Mihai Rotaru a comentat exclusivitatea FANATIK: „Nu vorbim acum, dar asta nu înseamnă că Mirel Rădoi nu poate fi antrenorul Universității peste o lună”

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a comentat dezvăluirea exclusivă dată de FANATIK cu privire la viitorul lui Laurențiu Reghecampf în Bănie.
12.05.2022 | 22:24
Mihai Rotaru a comentat exclusivitatea FANATIK Nu vorbim acum dar asta nu inseamna ca Mirel Radoi nu poate fi antrenorul Universitatii peste o luna
Mihai Rotaru a comentat exclusivitatea FANATIK. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit că Mirel Rădoi îl va succede pe Laurențiu Reghecampf la cârma echipei din sezonul viitor.

Mihai Rotaru a comentat exclusivitatea FANATIK

Mihai Rotaru a comentat dezvăluirea exclusivă FANATIK cu privire la venirea lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a Universității Craiova, contrazicându-se în declarații.

ADVERTISEMENT

Inițial, patronul oltenilor a spus că nu se pune problema înlocuirii lui Laurențiu Reghecampf, însă a schimbat rapid discuția, spunând că ce a declarat nu înseamnă că în viitor, mai precis „într-o lună sau într-un an”, Mirel Rădoi nu va veni la echipă.

„Povești, povești! Dar nu înseamnă că Mirel Rădoi nu poate să fie noul antrenor, peste un an, peste o lună, peste trei ani. 

ADVERTISEMENT

Reghecampf mai are contract încă un an. Nu e stilul nostru să vorbim cu alt antrenor când noi avem deja unul”, a declarat Mihai Rotaru, la TV DigiSport.

„E o decepție foarte mare, nu vreau să iau decizii la cald!”

Mihai Rotaru a recunoscut că eliminarea din Cupa României este o decepție mare pentru Universitatea Craiova, însă a mărturisit că nu ia niciodată decizii la cald, ci vrea să analizeze per ansamblu toată situația:

ADVERTISEMENT

„E o decepție foarte mare! Nu am explicații, eu văd meciurile ca suporter. Au fost gestionate prost unele faze din atac, Andrei o are acolo, dă peste, Markovic la fel, dar eu nu-mi dau cu părerea despre meci, mi-e greu, eu văd meciurile ca suporter.

Ca bani nu e o pierdere mare, ca glorie da. Trofeele dau gloria. E un venit negarantat, nu-i avem în buzunar încă.

ADVERTISEMENT

Niciodată nu iau decizii la cald, nu încep să arunc cu părerile, Laurențiu a început o treabă, am greșit cu toții în acest sezon și trebuie să facem tot posibilul să fie bine la anul”.

„Când ceva merge prost, trebuie luată o decizie, dar nu la cald. Eu sunt de altă părere, eu cred că trebuie făcute calculele de mâine, poimâine. Nu au existat obiective, dar sunt obiective impuse în cadrul clubului.

Nu reziliez contractul pentru ratarea unor obiective, pentru că pot fi condiționate de varii motive.

Trebuie să avem mai multe soluții în viitor, gândiți-vă, luați cele șase meciuri, puneți și meciul cu Voluntari din deplasare, luați victriile FCSB-ului din ultimele minute și vedeți unde am fi acum”, a mai spus Mihai Rotaru.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 3,80 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT