Fotbal intern

Mihai Rotaru a oferit detalii despre discuția avută cu Mangia: „Când ne-am așezat la masă, nu ne-a trecut prin cap rezilierea”

15.04.2019 | 20:44
Mihai Rotaru a oferit detalii despre discutia avuta cu Mangia Cand neam asezat la masa nu nea trecut prin cap rezilierea

Mihai Rotaru, patronul lui U Craiova, a vorbit despre rezilierea contractului lui Devis Mangia. Acesta a dezvăluit că în momentul când a început discuția cu antrenorul italian nu s-a gândit vreun moment că se va ajunge la reziliere. 

Mihai Rotaru a oferit detalii despre discuția avută cu Mangia

„A fost o despărțire mai mult decât prietenoasă. Noi mereu ne-am dorit să avem continuitate pe banca tehnică. Nu avem ce se reproșăm nimic din ce ține de profesionalismul lui Devis. Preferăm să ratăm un obiectiv decât să reziliem contractul unui antrenor. Toate lucrurile au mers foarte bine, nu avem ce să-i reproșăm. După discuția purtată ieri, am ajuns la concluzia că trebuie să ne despărțim. Din aproape la aproape s-a ajuns acolo. Toată lumea a ajuns la concluzia asta, și noi, și domnia sa.

A fost o decizie neforțată, naturală. La noi în vestiar, antrenorul e singurul care vorbește. Eu nu discut cu antrenorul cu minimum 24 de ore înainte de meci, iar după meci, dacă pierdem sau facem egal, 48 de ore nu vorbesc. Toți jucătorii sunt aduși la club cu acordul antrenorului. De asemenea, niciun jucător nu a plecat de la U Craiova fără acordul lui Devis Mangia. Când ne-am așezat la masă, nu ne-am gândit că vom ajunge într-o asemenea situație. Pur și simplu așa s-a întâmplat.

Devis Mangia a adus Cupa Romaniei in Banie
Devis Mangia a adus Cupa Romaniei in Banie

Obiectivul clubului e accederea în preliminariile cupelor europene și ulterior prezența în grupele. Exclus să mă gândesc la un alt antrenor din vară. Avem antrenor. Domnul Papură lucrează în cadrul clubului de șase ani și a contribuit la 70 la sută din transferuri. Credem în calificarea în finala Cupei României. El i-a adus pe Cicâldău, pe Mitriță, pe Donkor. Locul 3 e minim acceptat în campionat. Dacă nu intrăm în cupele europene, sezonul este un eșec pentru noi” – a spus Mihai Rotaru la Digisport.